Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straconanazawsze

Przegrałam życie...

Polecane posty

Gość straconanazawsze

Mialam isc na medycynę. Od dziecka pragnelam medycyny, operowałam wszystkie misie, a lalki barbie nie miały wlosów po chemioterapii. Ale za kiepsko szla mi chemia. Bo biologię miałam w małym palcu. Wylądowalam na filologii angielskiej. Przegrałam życie. Wyląduję z 800 zł pensji jako pani "ucicielka". Żal mi własnego zycia...

Gość oj tam oj tam oj tam
zdawaj za rok.. moj kumpel tez nie zdał za pierwszym razem.. rok się uczył i zdał bez problemu na medycynę.. teraz sobei radzi:D a z chemii to dobre korepetycje... po co masz robić coś co cię nie kręci...

Gość ło matko...
za kilka lat będziesz wdzięczna losowi że nie skończyłaś medycyny. Studia medyczne są nudne a pensja lekarza po stażu to ile wynosi jak sądzisz ? Kilka tysięcy czy kilkset złotych. A poza tym pachnie mi to raczej ambicjami twoich rodziców ;)

Gość ja jak bylam mala
szylam lalkom ubranka a nie zostalam krawcowa ja tam wierze w przeznaczenie - skoro studiujesz anglistyke znaczy ze masz to studiowac!

ciesz się że studiujesz cokolwiek, inni z powodów niezależnych od siebie nie mogą wcale studiować, i mają powiedzieć???

Gość dyskusja ogólnikowa
zawsze możesz iść na antropologie i zostać "cejrowskim"

Gość taka dziołcha
to może zamiast nauczycielką zostań tłumaczem??

Gość straconanazawsze
Myślalam o tlumaczu... ale kiedy potrzebuja tlumaczyy. koncze studia w tym roku szkolnym i nie mam pojecia gdzie sie udac... A medycyna była wylacznie moja ambicja... to filologia była pragnieniem wszystkich ciotek i taty...

Gość konstanz
Ja marzyłam o pracy z dziecmi. Zdawałam na pedagogike i też się nie dostałam. No cóż. Nie zawsze wszystko idzie jakbyśmy tego chcieli. Ja to dopiero spaprałam sprawę. Nie dostałam się na pedagogike i już nigdzie nie poszłam. Teraz jestem kasjerką w hipermarkecie !