Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

CZY WYPADA TAK DO SZKOŁY SIE MALOWAC??

Polecane posty

Gość marceliona

uzywam tylko taki kremik koloryzujacy zeby cera miala rowny kolor.czy wypada zebym policzki lekko pomalowala pudrem brazujacym z delikatnymi zlotymi drobinkami ktore tak tylko rozswietlaja twarz? a jakie cienie pasuja do szarej kredki do oczu(takiej ciemno szarej):beże i brazy?

Gość kasia2020
Nie, do szkoły nie wolno się malować. Za 10 lat, będziesz gorzej wyglądać nić panie po 50- nie obrażając ich. Mama Cię nie widzi jak wychodzisz do szkoły walowana, ubrana? Teraz bedą mundurki, a właściwie są i jest zakaz wszystkiego. Malowanie został sobie do domu, a nie szkoły! Tam masz być naturalna, nic ci się nie stanie jak nie nałożysz na siebie pudru z drobinkami złota. Przemyśl to, bo to ważne. Mam nadzieję, że mnie podzielacie dziewczyny.

Gość marceliona
mam 22 lata zeby bylo jasne

Gość no.......
Jeśli masz 22 lata to zapewne do szkoły średniej ani gimnazjum już nie chodzisz, więc już nikt nie ma prawa Ci nic powiedzieć bo jesteś dorosła:)

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
to jaka to szkoła, ze chodzisz do niej w wieku 22 lat?? a moze to uczelnia??

Gość do autoreczki
nie dobieraj cieni do kredki do oczu. cały makijaż oka powinnaś raczej dobrać do koloru tzw oprawy, do koloru oczu i karnacji.

Gość karmen2007
to co ty do klasztoru chodzisz że w wieku22lat pytasz czy mozesz sie malować...gdzie sie uchowalaś?

Gość Areoliusz Pierdzidupcew
Nie zapomnij sie ogolic albo wtdepilowac przed malowaniem bo inaczej kiepski bedzie z Ciebie Matejko paniusiu.