Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

An_Ge_l_

smutno mi...

Polecane posty

Gość madziuuuniiaaa
pomorskie.. ehhh okej znajduja ale po co jeszcze wysyłaja nam foty swoich panienek piszac ze sa takie sliczne :// ja mu fotek kolegow nie wysyłam chcialabym kiedys zrozumiec co faceci maja w głowie :(

Gość madziuuuniiaaa
to moze tak po cichaczu wejdziemy w ich głowki hmmm tylko jak to zrobic zeby sie nie skumali :P

Gość ja juz nie wytrzymam
Ja chcialam by przytulil mnie maz ale on woli mecz od przytulania sie:(((

Od czasu do czasu robie pielgrzymki do niego i zazwyczaj slysze: czekaj, czekaj bo teraz jest wazny moment: pilke kopia.

Gość Wenus*
ja tez bym chciała by mnie mój slubny przytulił i powiedział nie martw sie mała jakos damy rade , ale jego nie ma odszedł 3 tygodnie temu bo musi sie pozbierac tylko ja nie bardzo wiem po czym i tak mi go niewymownie zał i taka mna tęskonta targa że mogłabym wyc do księzyca nocą ......taka jestem samotna

to tak jak w kazdym malzenstwie.. . ( chociaz ja nie jestem mezatka) to moze zrob cos co odwroci jego uwge od tv... moze cos sexy:D

Gość sewus*
przytul sie do niego i razem ogladajcie mecz kurna dla faceta ktory kocha piłke nozną takie transmisje sa very wazne

Moj jak oglada mecz to niestety nic bardziej sexy nie ma....naprawde:((( Wenus ---strasznie mi przykro. A odszedl tak nagle czy byly jakies znaki ze miedzy wami niezbyt sie ukladalo? Sorry ze tak pytam ale ostatni okres jest dla mnie i mojego meza taki sobie. Przechodzimy pewne problemy natury ekonomicznej ktore niestety tez rzutuja sie na nasza sfere prywatna i ostatnio spowodowaly troche spiec. My sie zaraz potem przepraszamy i wyznajemy milosc ale zaczynam sie bac troche bo kiedys jakiekolwiek klotnie odbywaly sie z o wiele mniejsza czestotliwoscia.

Gość Wenus*
odszedł tak nagle i dlatego nie potrafię sie w tym odnależć wszystko bylo oki i nagle jak grom z jasnego nieba spadła na mnie jego decyzja że musi odejsc poukładac sobie wszystko i sie odnależć bo sie zagubił, ja podejrzewam że ma kogoś bo tak nagle by nie odszedł trudno jest mi chlernie cięzko ale musze jakos sobie radzic mam synka musze się posklejac dla niego dla siebie samej ale nie jest mi z ta psutka tak łatwo czym ja wypełnić, jak mam zyć nie ma sensu juz nic....