Dorota_ 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 bola mnie po owulacji brodawki? okres powinnam dostac za jakis tydzien,a jestem kilka dni po owulacji, wczesniej mi sie to nie zdarzalo :/ czy ktoras z was miala moze takie wrazliwe brodawki przez parenascie dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota_ 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 yh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anul 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Cześć Dorotko oczywiście że postaram Ci się pomóc, przyczynami bólu brodawek mogą być:podrażnienie przez mydło lub inne kosmetyki ,brak witaminy A, owulacja lub ciąża, może napisz więcej info czy one Cię tylko bolą czy dodatkowo masz jakieś widoczne objawy(np zaczerwienienie), mnie nigdy nie bolały, smaruj je nawilżającym balsamem,jeżeli masz jeszcze jakieś pytania napisz mi na mój topik bo nie mam za bardzo czasu szukać twojego, tylko jeszcze raz wklej link do swojego, jeżeli będę mogła pomóc to z chęcią pomogę, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 Mnie co kilka cykli bolą właśnie od owulacji do miesiączki - dziś15ty dzień po owu i jak zwykle nawet stanika ubrać nie mogę na dłużej, bo mnie trafia.Wyluzuj, cykl to hormony, w każdym cyklu jest inny ich poziom, w związku z czym w każdym cyklu mogą występować inne dolegliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach