Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypomocypomocy

niezdrowo ale szybko-ile zrzuce na 5 dniach glodowki?

Polecane posty

Gość pomocypomocypomocy

potrzebuje szybkiego efektu nawet krotkotrwalego pozniej bede sie martwic jak go utrzymac, nie rozchoruje sie nie jedzac przez 5 dni, napiszcie ile zrzucacie kilogramow (wody,czegokolwiek) w pare dni?chodzi mi o spadek wagi, niewazne ze bedzie to woda

Gość skrzydlata
Heej, ja też od jutra zaczynam kilkudniową głodówkę. Potrzebuję tego. Zaczynamy?:)

Gość pomocypomocypomocy
czy po pogrzebaniu sobie w dupie dyszlem od furmanki wysram wiecej gowna z jelit, ktore mnie odciazy?

Gość pomocypomocypomocy
dziekuej za odpoweidzi, 3 kg to i tak duzo:) jasne,ze zaczynamy planujesz pic herbate czy cos w tym stylu?kto sie jeszcze wypowie, jak wasze doswiadczenia z takimi glodowkami ile gubilyscie w krotkim czasie?po glodowce przejde od razu na diete 3 dniowa to utrzymam efekt:) wypoiwiedzcie sie dziewczyny jeszcze!!

Gość pomocypomocypomocy
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomocypomocypomocy
nie ma zadnych jak juz pislalam chce szybko jak najszybciej zrazucic min 3 kg w te 5 dni, nie krytykujcie mnei za to tylko napiszcie czy ktorejs sie tak udalo?

5 dni głodówki to MINIMUM 5 dni przygotowań PRZED głodowka i 5 dni wychodzenia z głodówki, inaczej po prostu bawisz się w niejedzenie...

Gość pomocypomocypomocy
ok zatem bawie sie w niejedzenie, ile uda mi sie tak zrzucic?dziewczyny prosze nei moralizujcie, potrzebuje konkretnej odpowiedzi, prosze!!

ogolnie twoja sprawa, ja sie nie wtracam bo nie chce mi sie namawiac nikogo do myslenia, chcesz glodwke rob, to ze bez przygotowania to juz maxymalna glupota, nie obraz sie ale taka jest prawda, aha i jesli myslisz ze poprostu szybko ruszysz odchudzanie, i to cie zmobilizuje jestes w wielkim bledzie, albo nie wytrzymasz tych 5 dni, albo po 5 dniach sie rzucisz na jedzenie, a nawet jesli nie, to i tak twoj metabolizm bedzie na tyle wolny zeby nawet przy dostarczaniu 600 kcal mogl gromadzic zapasy, poza tym zanim zrobisz cos tak powaznego jak glodowka to chociaz o tym do cholery poczytaj zamiast niszczyc zdrowie... nie czytalas co przed co w trakcie i co po...powodzenia ale prosze cie bardzo nie zakladaj za miesiac topiku BLAGAM POMOCY SCHUDLAM W 5 DNI 3 KG A TERAZ W 2 TYGODNIE PRZYTYLAM 10, CO MOGE ZROBIC?? MOZE 30 DNIOWA GLODOWKE... sory za zlosc ,ale wkurza mnie takie nie myslenie, tez chcialabym byc juz chudsza, jak kazda z nas.... ale bez przesady

KONKRET 3 Kg zrzucic (nie bedzie widoczne raczej ze spadlo bo to tylko woda) , i nabrac 10 kg (to za to bedzie bardzo widoczne bo sam tluszcz)

Gość pomocypomocypomocy
dziekuje czitaa szanuje twoje zdanie. ktos jeszcze sie wypowie?komu i jak udalo sie zrzucic maksymalnie duzo w pare dni?

Gość pomocypomocypomocy
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp

Gość pomocypomocypomocy
uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

nic nie schudniesz na głodówce. spytaj lepiej \"kto schudł na głodówce\"

i GWA-RAN-TU-JE ze drugiego lub trzciego dnia zemdlejesz i wtedy albo sama stwierdzisz ze to idiotyczny pomysl albo ktos cię przymusi do zjedzenia czegokolwiek.

Gość pomocyPomocy
gwarantuje ze nei zemdleje:P:P:P:P

moze lepiej napisz cos o sobie - ile masz lat - (bo wydaje mi sie ze nie wiele), ile ważysz,ile wzrostu i ile chcesz schudnąć

Gość byłam na głodówce
10 dni, schudłam 5 kilo i to trwale.... no ale fakt, że czułam sie źle, było mi ciągle zimno i bolała mnie głowa, całe dnie siedziąłam zawinięta w koc i trzymałam termofor na brzuchu, co godzinę wypijałam ciepłą ziołową herbatkę, piłam ziele bratka, szałwię, miętę, rumianek, zieloną herbatę po głodówce ładnie oczyściła mnie się cera no i nie przytyłam przed głodówką ważyłam 65 kilo przy 170, głodówkę przeprowadziłam 10 lat temu i do dziś ważę 57-59 kilo