Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pomocypomocypomocy

niezdrowo ale szybko-ile zrzuce na 5 dniach glodowki?

Polecane posty

Go艣膰 pomocypomocypomocy

potrzebuje szybkiego efektu nawet krotkotrwalego pozniej bede sie martwic jak go utrzymac, nie rozchoruje sie nie jedzac przez 5 dni, napiszcie ile zrzucacie kilogramow (wody,czegokolwiek) w pare dni?chodzi mi o spadek wagi, niewazne ze bedzie to woda

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 skrzydlata
Heej, ja te偶 od jutra zaczynam kilkudniow膮 g艂od贸wk臋. Potrzebuj臋 tego. Zaczynamy?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
czy po pogrzebaniu sobie w dupie dyszlem od furmanki wysram wiecej gowna z jelit, ktore mnie odciazy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
dziekuej za odpoweidzi, 3 kg to i tak duzo:) jasne,ze zaczynamy planujesz pic herbate czy cos w tym stylu?kto sie jeszcze wypowie, jak wasze doswiadczenia z takimi glodowkami ile gubilyscie w krotkim czasie?po glodowce przejde od razu na diete 3 dniowa to utrzymam efekt:) wypoiwiedzcie sie dziewczyny jeszcze!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
nie ma zadnych jak juz pislalam chce szybko jak najszybciej zrazucic min 3 kg w te 5 dni, nie krytykujcie mnei za to tylko napiszcie czy ktorejs sie tak udalo?

Udost臋pnij ten post

5 dni g艂od贸wki to MINIMUM 5 dni przygotowa艅 PRZED g艂odowka i 5 dni wychodzenia z g艂od贸wki, inaczej po prostu bawisz si臋 w niejedzenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
ok zatem bawie sie w niejedzenie, ile uda mi sie tak zrzucic?dziewczyny prosze nei moralizujcie, potrzebuje konkretnej odpowiedzi, prosze!!

Udost臋pnij ten post

ogolnie twoja sprawa, ja sie nie wtracam bo nie chce mi sie namawiac nikogo do myslenia, chcesz glodwke rob, to ze bez przygotowania to juz maxymalna glupota, nie obraz sie ale taka jest prawda, aha i jesli myslisz ze poprostu szybko ruszysz odchudzanie, i to cie zmobilizuje jestes w wielkim bledzie, albo nie wytrzymasz tych 5 dni, albo po 5 dniach sie rzucisz na jedzenie, a nawet jesli nie, to i tak twoj metabolizm bedzie na tyle wolny zeby nawet przy dostarczaniu 600 kcal mogl gromadzic zapasy, poza tym zanim zrobisz cos tak powaznego jak glodowka to chociaz o tym do cholery poczytaj zamiast niszczyc zdrowie... nie czytalas co przed co w trakcie i co po...powodzenia ale prosze cie bardzo nie zakladaj za miesiac topiku BLAGAM POMOCY SCHUDLAM W 5 DNI 3 KG A TERAZ W 2 TYGODNIE PRZYTYLAM 10, CO MOGE ZROBIC?? MOZE 30 DNIOWA GLODOWKE... sory za zlosc ,ale wkurza mnie takie nie myslenie, tez chcialabym byc juz chudsza, jak kazda z nas.... ale bez przesady

Udost臋pnij ten post

KONKRET 3 Kg zrzucic (nie bedzie widoczne raczej ze spadlo bo to tylko woda) , i nabrac 10 kg (to za to bedzie bardzo widoczne bo sam tluszcz)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
dziekuje czitaa szanuje twoje zdanie. ktos jeszcze sie wypowie?komu i jak udalo sie zrzucic maksymalnie duzo w pare dni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocypomocypomocy
uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

nic nie schudniesz na g艂od贸wce. spytaj lepiej \"kto schud艂 na g艂od贸wce\"

Udost臋pnij ten post

i GWA-RAN-TU-JE ze drugiego lub trzciego dnia zemdlejesz i wtedy albo sama stwierdzisz ze to idiotyczny pomysl albo ktos ci臋 przymusi do zjedzenia czegokolwiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocyPomocy
gwarantuje ze nei zemdleje:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

moze lepiej napisz cos o sobie - ile masz lat - (bo wydaje mi sie ze nie wiele), ile wa偶ysz,ile wzrostu i ile chcesz schudn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂am na g艂od贸wce
10 dni, schud艂am 5 kilo i to trwale.... no ale fakt, 偶e czu艂am sie 藕le, by艂o mi ci膮gle zimno i bola艂a mnie g艂owa, ca艂e dnie siedzi膮艂am zawini臋ta w koc i trzyma艂am termofor na brzuchu, co godzin臋 wypija艂am ciep艂膮 zio艂ow膮 herbatk臋, pi艂am ziele bratka, sza艂wi臋, mi臋t臋, rumianek, zielon膮 herbat臋 po g艂od贸wce 艂adnie oczy艣ci艂a mnie si臋 cera no i nie przyty艂am przed g艂od贸wk膮 wa偶y艂am 65 kilo przy 170, g艂od贸wk臋 przeprowadzi艂am 10 lat temu i do dzi艣 wa偶臋 57-59 kilo

Udost臋pnij ten post