Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamblia

Robiliście fotki przed ślubem tzn 2-3 godzinki przed?

Polecane posty

Gość lamblia

j.w. :-D

ja jeszcze nie mialam slubu ale tak bede miala te osoby co znam co robily tak sa zadowolone z takiego wyjscia:)

Ja też się nad tym zastanawiam, w sumie to dobry pomysł jest, makijaż świeży itd, można skoczyć na godzinkę w plener a potem fotograf do kościoła i spokój, bez zostawiania gości samych...Hm ale co z obrączkami?

no wlasnie to jest to ze musisz wziasc obraczki ze soba na zdjecia :) teraz jest modne tez ze pare dni po slubie ale my sobie odpuscilismy chcemy w ten sam dzien a nie chcemy zostawiac gosci samych dlatego postanowilismy przed slubem jechac na zdjecia :)

Zależy jakie zdjęcia chcecie, bo jeśli plener to wyjątkowo głupi pomysł, stres panika w oczach sprawdzanie zegarków czy zdązycie no i co najważniejsze martwienie się, że sukienka sie pobrudzi. No ale cóż każdy woli co innego. Poza tym jeśli chce się mieć fajne zdjęcia to trzeba im poświęcić odrobinę czasu a nie godzinkę przed ślubem do tego trzeba doliczyc dojazd w tą i w tamtą no i trochę mało czasu zostaje.

hmm no my godzinke akurat nie a 3 godzinki bo slub chcemy bedziemy na 18 zalatwiac a zdjecia na 12 wiec troche czasu bedziemy miec

wiesz fryzjera mam na godzine 7 rano ,,,i zaraz jest tam tez kosmetyczka wiec sorki ale nie dogaduj...bo znam nie jedna pare taka gdyz u mnie w rodzinie tak kazdy robil i sprawdzalo sie jak najbardziej a nie mam zamiaru robic pare dni po slubie gdyz nie bedzie nam to pasowalo ani naszym swiadkom ...bo chcemy zdjecia tez ze swiadkami..jezu kazdy robi tak jak chce...wypowiedziec sie nie mozna tutaj bo zaraz cie zjada

Kurczę wygląda na to, że i tak źle i tak nie dobrze....Jak fotki na 12, ślub na 18 masz to fryzjeri malowanie na 9 rano...... Przy mojej mieszanej cerze makijarz w kościele po tylu godzinach....coś tego nie widzę... okokokokokokoko a Ty jak miałaś/będziesz miała z tymi fotkami? :-)

Imili troche kulturalniej, bo wcale nie dogaduje tylko mówię co myślę. Kto cię zjechał, masz jakiś kompleks czy jak? LAndrynka troche wcześnie moim zdaniem fryzjer i te sprawy, zrób sobie próbny makijaż. Ja będe miała zdjęcia dzień po ślubie.

Gość ja mialam
robione zdjecia przed slubem co prawda cywilnym ale pozniej byklo przyjecie wiec nie musilismy zostawiac gosci polecam fajna sprawa

Gość TAK OKOKOKOKOKOK
JEST BARDZO NIE MILA!!!!!!!!!ZAROZUMIALA!!!!!!!!!

wiesz Ty nie musisz tego widziec ja wiem jak to sie sprawdza dlatego bede praktykowala to dalej...fryzjerke mam sprawdzona i fryzura za kazdym razem jak sie czesalam wytrzymywala jeszcze poprawiny

co wy macie z tym zostawianiem gości samych...przecież nie będą sami,a że was nie będzie przez trochę to się nic nie stanie....każdy to zrozumie...przecież to wasz dzień....

Imili i dobrze, mam nadzieję, że zdjęcia ci wyjdą eksta. Ja bym tak nie zrobiła a co do innych to nic mi do tego. Swoją drogą z dwoja złego czy w trakcie imprezy czy przed to chyba bym wybrałą przed.

Gość LUBIELUBIE.....

Gość NIE KLOCMY SIE NIE
KLOCMY!!!!SZKODA NERWOW

Gość oliwka221
Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł,szczególnie jeśli chodzi o plener.Będziesz miała na sobie nową piękną suknię,ale będzie Ci towarzyszył stres,czy jej nie pobrudzisz,bo potem niestety możesz się w takiej właśnie brudnej pokazać w kościele.Obcasy ugrzęzną w błocie i będziesz się potem starała je doczyścić,żeby dobrze wyglądać na ślubie.Dobrze jest zrobić zdjęcia chyba kilka dni po.

Gość oliwka zgadzam sie w 100

Gość lamblia
dzięki za odpowiedzi!

Ryzykowne. Tylko raz zrobiliśmy plener przed Mszą, i to tylko dlatego, że innej możliwości nie było. Tyle, ze był to plener na plaży - czysty piasek, żadnego błota czy ziemi. I idealna pogoda. Do zrobienia, ale z głową. I mimo wszystko ja - gdyby chodziło o moje własne zdjęcia - nie chciałabym takiego rozwiązania.