Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hymy

czy to jest normalne???

Polecane posty

czy to normalne, ze nie tesknie tak bardzo za swoim facetem ktory juz 3 tyg jest za granica i jeszcze 3 tyg tam bedzie?? az mi glupio jak mi pisze ze mu smutno beze mnie, ze teskni bardzo. tez tak pisze..ale czy tak czuje? nie jestem tego pewna. to znaczy fajnie by bylo go zobaczyc itp, ale nie to ze tylko siedze i mysle o nim i chce by wrocil...jestesmy ze soba prawie 3 lata, moze to normalne ze po takim czasie zwiazku tak sie dzieje. no ale mimo wszystko on inaczej czuje... ehhhhhhhhhh, zdarzylo sie tak komus?

Gość ejbisi
Też tak czasami mam, moje uczucie przychodzi falami - raz strasznie tęsknię a innym razem mogłabym się bez niego obyć a wręcz mnie wkurza :P Tak to już jest ale to nie znaczy że to jest norma. Poza tym jemu jest trudniej, bo jest tam pewnie sam, wokol obcy ludzie, a Ty jestes wsród swoich. Też byś bardziej tęsknila na jego miejscu. Pomyśl czemu z nim jestes: np jakie macie razem fajne akcje, jak sie dobrze rozumiecie, że on zawsze cie słucha i obchodzi go twoje zdanie... no nie wiem, ja wymieniam akurat plusy w swoim zwiazku, ty mozesz miec jakies inne ;)

ejbisi-no moze i tak, tym bardziej ze jak jestem z nim to mniej sie spotykam ze znajomymi, tylko z nim jestem. a teraz mi nawet dobrze, bo ciagle gdzies wychodze, odnawiam znajomosci.moze tego mi brakowalo? jest duzo plusow zwiazku. i tez mam takie fale-raz mam motylki i ciagle o nim mysle (jak odjezdzal to przytulalam sie do niego i lzy w oczach) i tylko chce byc z nim, a czasami ...az ogladam sie za innymi facetami, ale to za 2 mi przechodzi. juz zaczynam watpic w to czy to jest normalne.jest czy nie? to dobry chlopak, chce byc z nim, ale czasami nachodza mnie mysli czy na pewno chce...

Gość ejbisi
O rany chyba jestem juz śpiaca. Tam gdzie napisałam "że to jest norma" powinno byc "ale to nie znaczy że go nie kochasz". Ja też sie ogladam za innymi ale na tym polega dorosłość żeby umieć oddzielić jakaśtam czysto seksualna fascynacje od prawdziwego głębokiego uczucia i przywiazania. No ale nie mozna tez przesadzic w druga strone tzn. byc z kims tylko dlatego ze juz tyle jestesmy razem i nie wiem czy jeszcze kogos sobie znajde itd. No ale w miłości niestety po pewnym czasie przechodzą motylki, jak teraz go rzucisz i poznasz innego to tez tak bedzie po 3 latach.

no chyba rozumiem...moze i tak jest jak mowisz, oby...

ja bym sie chetnie wypowiedziala, ale do 3 lat nie dobilam.. a i tez nie pamietam, jak sie teskni za ukochanym.

achol-a moze jednak cos powiesz? nie konieczny tu chyba jest staz, ale doswiadczenie