Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liść prawdy jesienny

Kiedy facet zdradza, odchodzi i przestaje kochać?- teoria

Polecane posty

Największe prawdopodobieństwo, że facet zdradzi lub odejdzie istnieje gdy: -to kobieta bardziej zabiegała o związek a facet się zgodził z braku laku trochę, -gdy jest z nią z powodu niechcianej ciąży, -gdy najpierw kobieta podobała mu sie nie fizycznie ale tylko psychicznie, -gdy byli najpierw długo przyjaciółmi a potem spróbowali być razem "bo przecież tak dobrze się znają, więc czemu nie?", -gdy są rówieśnikami.

Gość gsfazzh
z tymi rowiesnikami sie nie zgodze, to nie ma zadnego zwiazku.. ludzie sie kochają i rozchodzą bezwzgledu na wiek

jakoś wpisujecie się Wy lub wasi znajomi w ten schemat? Tylko nie piszcie, że to bzdury, nie atakujcie, bo celem moim jest tylko sprawdzenie, czy jest ziarno prawdy w tej TEORII ukutej nie przeze mnie!;)

gsfazzh---> dzięki za głos, zapisałam:)

Gość gsfazzh
gdy najpierw kobieta podobała mu sie nie fizycznie ale tylko psychicznie, z tym tez sie nie zgodze a wrecz przeciwnie. jesli facetowi spodobala sie kobiet fizycznie i był z nia z tego powodu.. a nie dlatego ze urzekla go jej osobowosc.. sa duze szanse ze sie rozejdą, bo z czasem moze sie okazac ze po za fizycznoscia kobieta nie ma nic do zaoferowania.

Gość nie zgadzam sie co do
przyjaciół :) my bylismy przyjaciółmi - moze nie takimi, którzy wszystko o sobie wiedzieli i spedzali ze soba mase czasu - a teraz tworzymy szczesliwe malzenstwo :)

prawdopodobieństwo zdrady jest również wtedy gdy facet kocha kobietę gdy kocha swoje dzieci i swój nowo wybudowany dom nie ma na to regóły nie szukaj żadnych prawdopodobieństw tylko żyj i nie czekaj kiedy Ciebie zdradzi

Od prawie 13 lat jestesmy szczesliwym malzenstwem, przed bylismy przyjaciolmi i jestesmy razem od zajscia w nieplanowana ciaze :p i jeszcze moge dodac ze jestesmy rowiesnikami

Gość klm
są faceci którzy wcale nie zamierzaja się wiazać, i ilekroć randki, znajomosć zaczyna się zacieśniać i przybierać ramy związku - on odchodzi. i tak z kazda. bo tak już ma.

żeby facet odszedł wystarczy jedno- musi chcieć i tyle, ale nie martwcie się, najczęściej boi się chcieć:D

Gość no to u mnie się nie sprawdza
ta teoria.

Gość jesli facet sporo pije to też

Gość elle24
Więc moja teoria prawdopodobieństwa;-): zdradza-gdy nie kocha, kiedy w jego życiu pojawia się inna kobieta wzbudzająca jego pożądanie,która go chce odchodzi - gdy nie kocha,gdy czuje że nie musi trwać w związku ze wzgledu na dzieci,gdy pojawi się ktoś kogo pokocha

Witam! Moja teoria jest nastepująca(wynika z obserwacji mojego faceta). Zdradza-kiedy nie jest z kobietą szczęśliwy tzn. jest potwornym kobieciarzem i ma 100 innych na boku. Odchodzi- kiedy udowodnisz mu wszystkie klamstwa, a przestaje kochać-gdy przestaniesz mu dawać to czego najbardziej pragnie czyli sexu....

"-to kobieta bardziej zabiegała o związek a facet się zgodził z braku laku trochę," > mozliwe aczkolwiek taka sytuacja jest bez sensu i malo ktory facet by sie na to zgodzil "-gdy jest z nią z powodu niechcianej ciąży," > nie, bo to moze doprowadzic do drugiej niechcianej ciazy ;-) "-gdy najpierw kobieta podobała mu sie nie fizycznie ale tylko psychicznie," > takie sytuacje bardzo rzadko maja miejsce, ale mozliwe "-gdy byli najpierw długo przyjaciółmi a potem spróbowali być razem "bo przecież tak dobrze się znają, więc czemu nie?"," > nie "-gdy są rówieśnikami." > nie