Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne galy

mala czarna

Polecane posty

Gość czarne galy

Czy uwiezycie ,ze kawa zmienila moja osobowosc?? kiedy pilam kawe bylam ciagle rozdrazniona,nerwowa,agresywna,nie potrafilam sie wyspacporzadnie,wiecznie niezadowolona itd..teraz juz ze trzy miesiace nie pije kawy i zauwazylam,ze jestem inna osoba,wiecznie usmiechnieta,chetna do pracy,zadowolona,nic mnie nie potrafi szybko z rownowago wyprowadzic i spie jak susel czy to mozliwe,zeby kawa miala na mnie az tak negatywny wplyw? czy ktos tez tak ma?

ja jestem ciagle rozdrazniona,nerwowa,agresywna,wiecznie niezadowolona jak nie wypiję kawy:P od kawy zaczynam dzien-piję 2-3 dziennie ale dodaję prawie pol kubka mleka do kazdej:P

Gość czarne galy
podziwiam cie PiNaKoLaDa,ja po takiej ilosci trzepalabym sie juz ze strachu,tak wlasnie reaguje moj organizm na kofeine

Gość No a mleko pewnie z kartonika
tak żeby bardziej zatruc kawe:)heh

Gość kawa rulez
na coś trzeba umrzeć.

Ja jestem senna i drażliwa zarazem niezależnie od tego czy napiję się kawy czy wody mineralnej. Kawę piję dla smaku, bo w jej pobudzające właściwości dawno przestałam już wierzyć:)

\"No a mleko pewnie z kartonika tak żeby bardziej zatruc kawe heh\" nie mam krowę na balkonie i do kazdej kawy dodaję pol kubka mleka prosto z cycka:P dzisys...co za guuuupie pytanie:D