Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już tuż tuż

Kto niedawno rodził w Katowicach ?

Polecane posty

Gość już tuż tuż

już tuż tuż Ja mam dylemat i proszę Panie które rodziły stosunkowo niedawno, o opinię. Pierwszą córę rodziłam w Kolejowym i byłam zachwycona, wiedziałam, że drugie też tam chcę urodzić, ale ... spotkałam znajomą, która lezała w kolejowym na patologii ciąży niedawno i słyszała co mówiły rodzące o oddziale położniczym: ponoć sporo się pozmieniało - ordynator, lekarze, położne zrobiły się opryskliwe i niemiłe, dokarmiają samowolnie dzieci i każą za to płacić 2,5 zł za butlę, są niechętne do pomocy przy pokazywaniu "obsługi" noworodka, nie chcą zabierać dzieci na oddział żeby mama mogła chwilę odetchnąć ... Przeraża mnie to, bo moje wspomnienia są zupełnie odwrotne - proszę powiedzcie, rzeczywiście w niedawnej przeszłości tak tam postawało wszystko na głowie, czy to odosobniona opinia ? W odwodzie mam Bogucice (tam pracuje mój lekarz prowadzący) i choć personel sprawiał miłe wrażenie (jak wiadomo - "przed" zawsze robi się dobre wrażenie) przeraża mnie wystrój tego szpitala ... jak dom wariatów z filmów grozy ... help ... mam termin na piątek

Gość już tuż tuż
😭 nie skazujcie mnie na rzeź :classic_cool:

Gość bo znam tam jednego takiego...
możesz podac inicjały twojego lekarza z bogucic?

Gość już tuż tuż
M. S.

Gość już tuż tuż
Nosz kurcze, jak można godzinami dyskutowac na temt czy już kupowac kombinezon czy jeszcze nie, a na konkretne pytanie nie umiec nic poradzić ? 😭