Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GwiazdKa 20

Konsultantka-dla jakiej firmy najlepiej pracować?

Polecane posty

Jestem już konsultantką firmy FM i jestem bardzo zadowolona-ceny niskie a zarobki wysokie. Jakie możecie polecić jeszcze firmy? tylko nie ORIFLAME

Ja zaliczyłam już Oriflame , Avon i Faberlic i z wszystkimi dałam już sobie spokój. Klientów coraz mniej, bo wolą kupować w sklepach , a zamawiać tylko dla siebie też jest bez sensu. Wolę tak jak moje ex -klientki iść do sklepu i najpierw towar sobie pooglądać zanim go kupię. Ceny kosmetyków są takie same jak ceny markowych w drogerii np. Rossmann.

ja przerabialam rowniez Avon a od 4 lat Faberlic i moge powiedziec ze jestem zadowolona ,oczywiscie traktuje to jako zajecie dodatkowe przedstawie poinizej warunki -WPISOWE - 0, 00 zł a także specjalny program dla nowych konsultantek -RABAT - 27% opustu bez względu na wysokość zamówienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz możliwość korzystania z dodatkowych rabatów, promocji itd. -czas realizacji zamówienia - do 72 godzin -zbierasz dodatkowe punkty (mozesz mieć nawet 53% upustu) -do kazdego zamowienia prezent -nie ma obowiązku skladania zamówień

a ja jestem konsultankta oriflame i nie narzekam na brak klientow. zarabiam tyle ze moge zamowic sobie jeden z drozszych kosmetykow. zanim sie zapiszesz sprawdz na jakie kosmetyki jest u ciebie zapotrzebowanie- u mnie wszedzie byl avon, a oriflame nie, wiec wybralam ori. teraz w ori jak sie zapiszesz sa fajne gratisy na strat :) pozdruffka

ja też jestem w Faberlic i narazie tworzę grupę. Co do FM to stoję, ludzie narzekają, że za mało ml, że mogą być nietrwałe itd...

ja mam avon (ale już sporadycznie), z oriflame zrezygnowałam, działam w FM (całkiem neźle) no i w Faberlicu już mam swoją całkiem ładną grupę i zapraszam zainteresowanych

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Zarabiaj do 40% !! Zostań swoim własnym Szefem już dziś !! Dołącz do największej na świecie firmy kosmetycznej zajmującej się sprzedażą bezpośrednią i skorzystaj z możliwości zarabiania w taki sposób, jaki pasuje do Twojego stylu życia i rytmu dnia. „Po prostu trzeba zacząć. Spróbuj i przekonaj się!". PRACA W AVON TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ !! : -Sam/a planujesz swój czas pracy, -Sam/a wybierasz miejsce pracy, -Sama obierasz styl pracy, -Na wpłatę masz aż 2 tygodnie od przyjścia paczki, -Możliwość zwrotu produktu, -Powiększasz grono swoich znajomych, -Systematycznie powiększasz swój dochód, -Jesteś w pełni niezależny/a finansowo !! JUŻ DZIŚ DOŁĄCZ DO AVON !! KORZYŚCI DLA CIEBIE TO: -Wpisowe 0zł, -Od umowy możesz odstąpić w każdej chwili, -Profesjonalne szkolenia kosmetyczne, -Opusty na kosmetyki do 40%, -Składanie zamówienia przez internet w kilka minut, -Bezpłatna dostawa paczki kurierem do domu, -Prezenty i gratisy, -Korzystasz z ofert netto-kosmetyki tańsze do 80% !! -Oferty Demo-nowości z kolejnego katalogu w super cenach, -Dla ambitnych możliwość awansu - Stanowisko Lidera !! A co najważniejsze ... -JESTEŚ SWOIM WŁASNYM SZEFEM-MOŻLIWOŚCI ZAROBKOWE SĄ NICZYM NIEOGRANICZONE !! DODATKOWO: Startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! Jeśli masz pytania, wątpliwości - napisz do mnie, a ja konkretnie jeszcze w ten sam dzień odpowiem na Twoje pytania : jjmolka@gmail.com

Gość nienia87
zapraszam do zostania konsultantką firmy Mariza :) Kupuj dla siebie i Twoich klientów taniej, zarabiaj ( 30% rabatu na zakup kosmetyków) i ciesz się ze świetnej jakości kosmetyków Dołącz do grona konsultantów w polskiej firmie kosmetycznej. Niczym nie ryzykujesz więc dołącz do nas już dziś ! Rejestracja bez opłaty wstępnej i obowiązku wykupienia pakietu startowego Kontakt: Teresa http://marizakosmetyki.blogspot.com/ gg: 4819962 email : tenia11@wp.pl Gorąco polecam !

Gość lenina
Ja byłam w oriflame, aromagroup i fm...no i niezbyt mi szło niestety..:( W fm czasem coś zamawiam tzn. perfumki, bo są naprawdę niezłe, z ori już zrezygnowałam, bo nie było chętnych...ale kilka miesięcy temu skusiłam się na marizę i to był strzał w dziesiątkę :) Kosmetyki tanie i jakościowo dobre, konsultantów jeszcze niewielu, więc nie ma konkurencji. Klientki najpierw podchodzą ostrożnie, bo nie znają firmy, ale jak już coś zamówią to zaraz wracają po następne zakupy...no i mam już swoją małą grupę konsultantek, a co za tym idzie dodatkowe zniżki na zakupy w firmie..:) Szczerze polecam Marizę, bo kosmetyki dla siebie też tam kupuję i wiem, że są bardzo dobre. Zainteresowanych odsyłam na stronę: www.grazia.klubmariza.pl Na pytania odpowiem gg3986044 lub aromaty@spoko.pl Pozdrawiam:)