Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowa noc

Jest tu ktos kto studiuje na KSW w Krakowie?

Polecane posty

Gość elemeledutki
W miarę.

A uczysz sie duzo? Co miales mialas na mysli piszac zewykładowcy bywaja uszczypliwi? Spotkalam sie z opinia, że Ci sami wykładowcy z panstwowych na prywatnych uczelniach bywaja bardziej przystepni.

Gość elemeledutki
Uszczypliwi, że jesteś prywatny i niewiele wiesz, ale to rzadko się zdarza. Uczyć się uczę często na bierząco i zależy z czego.

Gość Andzia Mandzia
studiuje na KWSGnG

Gość kamilaaa
studiuje na ksw i jest bosko . uczyc sie musze duzo niestety :(ale warto ..zajecia ciekawe i warunki megakosmiczne do studiowania..\full wypas szkola jeslio chodzi o budynek .. porpstu az sie chce tam isc tylko duzo ładnych lasek jest i niestety ciezko patrzec na nie z zazdrosci:( nie placi sie za dziekanke tylko jest darmowa i to jest fajne bo na panstwowych sie placi.

Gość kamilaaa
ostatnio dalam ogloszenie o tym , że godzinka ze mna to tylko 100zl.

Gość kamilaaa
ten podszyw jest bardzo faJNY.zam mi cie.

Oj joj ja do super lasek nie naleze wiec mga za sam wyglad mnie nie przyjąć :) Widzialam Głowny budynek szkoly na Gustawa Herlinga Grudzinskiego wyglada bardzo fajnie. Kamilla . a co studiujesz? Jesli mozna wiedziec?

Gość zmierzylamm
ja tam studiuje prace socjalna i polecam !skad jestes autorko ?z krakowa?

Gość zmierzylamm
gdzie studiowalas wczesniej ?w kraku??

Gość filwmnoka
A na którym roku studiujesz prace socjalna

Gość zmierzylamm
studiuje na 3 roku a co?

Gość filwmnoka
ja zaczynam 4 w tym roku

Gość zmierzylamm
szmaragdowa to moze jestes z wieliczki albo gdowa?:):)

Gość zmierzylamm
ale dzienny zaczynasz kochana w tym roku ??czy zaoczny?do tej co tez praca socjalna :)

Gość filwmnoka
dzienny, praca socjalna

zmierzylamm... dziekuje za opinię Chciałam zapytać czy naprawde jest cieżko tak jak pisza inni? Czasmi zastanawiam sie czy sobie poradze, czy to nie bedzie kolejna walka ze soba jak na poprzedniej uczelni

Mieszkam bardz\\iej w Strone Skawiny i Wadowic. Nie jestem jakas wybitna w zaden sposób, wiem jedno ze ekonomia i matematyka to nie sa przedmioty dla mnie. Chcialabym pojsc na stosunki miedzynarodowe, nie orientujecie sie jak tam jest, czy duzo oblewaja za byle co?

Gość buhahaaa
a nie zal ci AE ?to ma byc ponoc teraz uniwersytet ekonomiczny>?

Gość buhahaaa
pogloski sa ze teraz twoja byla uczelnia bedzie własnie UNIWERSYTETEM EKONOMICZNYM nie zal ci?? znasz moze laske o nazwisku wisniewska -sadlik??

Gość ja jestem z ksw
studiowalam w trybie dziennym, pozniej zaocznym. wiele osob ma niepochlebne zdanie o tej szkole, ale wiekszosc z tych osob tam nie studiowala. spotkalam sie z tym, ze ktos mowil zle rzeczy o tej szkole nie wiedzac nawet gdzie sie miesci. prawda jest taka, ze wykladowcy pochodza z innych krakowskich uczelni, wiec nie dzieje sie tam nic nadzwyczajnego. zajecia odbywaja sie normalnie. sesje sa rozne. wszystko zalezy od tego jakie sa przedmioty i kto wyklada. u jednych jest prosciej u innych dosc trudno. wszystko naprawde zalezy od czlowieka. mam znajomych na innych uczelniach i mowia, ze my to jednak mamy fajnie, bo jest nowy kampus gdzie mozna cos zjesc i jest bibloteka. wszystko na miejscu, wykupiwienie poprawki nie jest znow takie drogie. ponoc gdzie indziej maja drozej. z reszta jak ktos sie stara to nie ma poprawek. znam ludzi, ktorzy nie mieli nigdy zadnej i takich, ktorzy maja co sesje po kilka. mowia, ze mamay dobrze wyposazona biblioteke i czytelnie bo w koncu za to sie placi. niektorzy mysla, ze jak sie placi to cie nie wyrzuca. zaczynalo nas ok 600os teraz jest polowa. naprawde jesli trzezwo na to spojrzysz, to dostrzerzesz cos wiecej niz to kp sobie wyksztalcenie..ja nie chwale ani nie neguje. szkola jest jak kazda inna i uczyc sie trzeba, ktos kto uwaza inaczej nie wiem na co liczy.

To juz ponoc jest Uniwersytet ekonomiczny, Ale wybaczcie bulic trzeba jak za woły, poza tym to nie mój kierunek A gdy wykladowca mowi do studentow ze Ci którzy przychodza na poprawki to szmaty i beztalencia to ja wymiekam

Gość no dobraaa
SZMARAGDOWA CO TY PIEPRZYSZ? NA DZIENNYCH STUDIACH SIE NIE PLACI ..CO TY GADASZ?