Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowa noc

Jest tu ktos kto studiuje na KSW w Krakowie?

Polecane posty

Gość ja jestem z ksw
na stosunkach to zalezy jaki dokladnie kierunek. standardowo kazdy ma chyba mikro i makro oraz statystyke, ale wszystko jest w granicach normy. na roku praktycznie sami humanisci. sa np. podstaty matematyki, ale wiekszosc osob choc cienka a matmy nie miaa problemu. radze wybrac sie do szkoly i zapytac w rekrutacji tam ci powiedza jakie przedmioty na jakim kierunku. ja nie wiedzialam, ze bede miec cos wspolnego z matma na studiach, ale przetrwalam. nie na piatkach, ale dalam rade ;)

Gość no dobraaa
SZMARAGDOWA CHYBA ZE STUDIUJESZ NA ZAOCZNYCH NA KSW SIE PLACI ZA POPRAWKE OD 30 ZŁOTYCH DO 40 . NA DZIENNYCH STUDIACH SIE NIE PLACI PRZECIEZ.

Gość no dobraaa
na dziennych panstwowych rzecz jasna

Gość no dobraaa
MATKO U WAS SIE PLACI ZA PRZEDLUZENIE SESJI 250 ZETA?BEZ JAJ U NAS NA KSW PLACI SIE 30 ZŁOTYCH ZA TO ..WIEC MOPZE SIE POMYLILAS.

Gość na ksw jest spoko
ech polecam i tez w szoku jestem ze na AE sie placi za powtarzanie przedmiotu .myslalem ze na dziennych tak nie ma.

Gość na ksw jest spoko
i na panstwowych ze tak nie ma.

Gość ja jestem z ksw
moze bedziesz mogla niektore przedmioty przepisac. te matematyczne, albo jezyki i na poczatek bedziesz miala mniej do nauki.

Nie studiowałam na dziennych tylko na zaocznych. I płaci sie wiem doskonale bo znajomi przedłuzali sesje i powtarzali własnie te matematyke. Na KSW tez chcialabym na zaoczne bo pracuje. Jutro wybieram sie do dziekanatu i zapytam, ja jestem z ksw dziekuje Ci za informacje, skoro humanisci to chyba dam rade, przez rok zakuwania scisłych przedmiotów moja humanistyczna dzusza czuła ogromny niedosyt

Przedłużenie dostaje sie na dwa tygodnie i płaci sie 250 zł za kazde dwa tygodnie, niestety taka prawda o AE, aha i w ciagu tych dwóch tygodni jest tylko jdno tzw. podejscie do egzaminu, oczywiscie nie u wszystkich ale zdazaja sie tacy