agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Heja!!!! Postanowilam ZNOW zawalczyc o swoj wyglad no i swoja wage oczywiscie... Po roku stosowania roznych diet np kopenhaskiej, SB, kapuscianej, glodowek, herbalife i najrozniejszych innych stwoerdzam, iz trzeba w koncu schudnac. Tak tak...przez rok zgubilam 3 kg :) smieszne prawda? Albo raczej tragiczne... Chyba czas zaczac odchudzanie z rozsadkiem bo przeciez drogie panie nie spieszymy sie juz z odchudzaniem do bikini :) Robie juz brzuszki od 1,5 tygodnia co kilka dni zwiekszajac ilosc powtorzen a to juz duzo jak dla mnie. Koniec z bialym pieczywkiem, zmiasttego wasa na zmiane z razowym. Zero slodyczy i fast foodow. Ograniczenie sie do 5 malych posilkow dziennie. Dzis jest 26.09 bede tego bardzo pilnowac przez miesiac do 26.10 i sprawdze jak zadziala. Moja obecna waga to 61,5kg przy wzroscie 160cm. Dziewczyny to tylko 30 dni!!! Nie bojcie sie dolaczcie do mnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 samej nie bedzie latwo ale co zrobic jesli nie chcecie sie przylaczyc..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabka-1984 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 hej ja sie chetnie przylacze ale wiesz mysle ze to nie ma zbytnio sensu bo za pare dni znikniesz jak i cala reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keria Napisano Wrzesień 26, 2007 http://www.gumtree.pl/warszawa/99/13976299.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szyszka1551 Napisano Wrzesień 26, 2007 no jasne, ale nie znikniesz?? bo co się dołączam to coś znika:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja nie mam zamiaru znikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pizdoliz102 Napisano Wrzesień 26, 2007 ja też chcę być z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igusia777 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Agggaaaa a co z twoim herbelifem? Stosowałaś prawda? Jak długo i czemu przerwałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szyszka1551 Napisano Wrzesień 27, 2007 ja tez stosowałam herbalife. w rok schudłam 25 kg. a przestałam bo osiągnęłam cel (teraz trochę przytyłam) a poza tym pojawiło mi sie uczulenie na mleko (koktajle mieszane z mlekiem). no i nie jest to tania impreza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fokabezoka 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Czesc to ja sie też dolącze. Dzis 1 dzien diety kapuscianej, a potem mam zamiar walczyc o utrzymanie nowej wagi ;-). Rezygnuje z napojów gazowanych, piwa, fast foodów, jedzenia po 18, podjadania miedzy posilkami, makaronów i ziemniaków.. Dodaje natomiast codzinnie spacerki i 30 minutowe cwiczenia. Mam nadzieje ,ze uda mi sie schudnąć 8 kilo do sylwestra ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 to ja tez sie przylaczam... co do diety to naazie wiem jedno - mniej jesc - zaczacchodzic na spacerki do zrzucenia mam okolo 20 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fokabezoka 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 zgadzam sie z Toba, jesc mniej to klucz do sukcesu, jednak ja gdy nie widze szybko efektów to równie szybko sie zniechecam, dlatego mam zamiar tydzien sie pomeczyc a potem robic dokładnie to co ty, bo wiem, ze wtedy kilogramy nie wróca.pozdrawiam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 witam was serdecznie!!! ciesze sie ze do mnie dolaczylyscie :) herbalife stosowalam 3 miesiace i efekt byl taki ze schudlam 3kg z czego w trakcie diety wrocillo mi 2kg wiec sobie darowalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 no dziewczynki zgodnie z moim zalozeniem zostalo mi tylko 28dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dvd Napisano Wrzesień 28, 2007 agggaaaa - mamy podobny wzrost i wagę. Dlatego może i ja spróbuje razem z tobą. Powiedz czy te dwa dni zaliczasz do udanych , czy jednak nie. Może twoje postępy zmotywują i mnie , bo do tej pory z utratą kilku kilogramów było u mnie ciężko. Przez ostatnie pół roku straciłam 6 kg. Niestety przez letnie grile i lody 3 już wróciły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepospolita007 Napisano Wrzesień 28, 2007 hej :D moge sie dolaczyc?? he?? juz odchudzam sie od tyg nawet dobrze mi idzie aktuanie mam 167cm wzrostu i 58 kg ale z tym walcze :D tak do 52 kg bym chciala zejsc :D kurcze moim najwiekszym prolemem jest to ze albo jestem na diecie albo sie obzeram :( ehhh... aktualnie nie stosuje jakies specjalnej diety poprostu sie ograniczam nie ejm slodyczy nie pije alkoholu tylko cwicze i jem siemie lniane z otrebami i platkami owsianym na mleku i wyczytalam na ktoryms topiku o surowce z kapusty marchwii i cytryny i ja tez jem :D jak jestem glodna :) a pijje herbatki typu zileona ,for slim , skrzyp polny, pokrzywe i rozne takie tam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dvd Napisano Wrzesień 28, 2007 niepospolita - a udało ci się coś schudnąć przez ten tydzień???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dvd-----dwa dni a z dzisiejszym 3 bardzo udane. zero slodyczy zero fast foodow, zero bialego pieczywa i gazowanych napoi. i ciagle robie brzuszki bez dnia przerwy juz prawie 2tyg. i jestem z tego bardzo dumna bo zwykle konczylam po 3,4dniach cwiczen. Ulozylam sobie pewien system brzuszkow na 6tygodni i jest naprawde latwy :) Pozdrawiam i zapraszam do walki :) pamietajcie ze wakacje juz za nami wiec nie musimy sie spieszyc z chudnieciem. Przeciez gdyby sie udalo schudnac 3kg w miesiac to zawsze cos :) Lepiej jest miec 3 mniej niz 3 wiecej prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 hej ja tak naprawde dzis pierwszy dzien na diecie, w zasadzie dzien udany - zjadlam okolo 1000 kcal ale glodna chodze okropnie ale wiem ze pare dni i juz nei bede odczuwac glodu jak tylko zoladek przywyknie na razie nie cwicze - mam taki plan za jakis tydzien jak przestane byc slaba z glodu to zaczynam biegac przynajmniej 3 razy w tygodniu i brzuszki ja waze ok 80 kilo mam 177 wzrostu wiec jakies 13 do zrzucenia.... bardzo chcialabym do sylwestra ale nie za wszelka cene - lepiej wolniej a trwalej - taka postaram sie miec zasade acha i pije czerwona herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 tak tak juz tylko 25dni :) jak wam idzie dziewczynki?? bo u mnie jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czitaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 aggaa do jakiej wagi chcesz schudnac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czitaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 kavi do sylwestra na pewno schudniesz 13 kg:) ja chce jeszcze 10 schudnac , tylko im dluzej sie odchudzasz tym wolniej pozniej leca... Kavi jesli jestes glodna to znaczy ze jesz niewlasciwe produkty, ja jadlam po600 kcal i nie chodzilam glodna (ale jak policzylam ile kcal jem to zaraz to zwiekszylam...) do ok 1000 chociaz nie licze czy jem 800 czy 1200 pewnie roznie radze ci zebys jadla bardzo bardzo bardzo duzo blonnika, jestem miesiac na diecie i schudlam 7 kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 hej ja juz trzeci dzien na diecie :) jak narazie jeszcze nie wprowadzilam zadnej regularnej diety po rpostu ogranicam jedzenie. dzieki za rady :) juz jest lepiej z glodem mysle ze zoladek sie powoli przyzwyczaja. Ktore produkty maja najwiecej blonnika? wiem ze otreby wiec musze sie chyba doksztalcic... dzis na samo sniadanie zjadlam chyba z 500 kcal wie teraz do wieczora dietka scisla :) czitaaa ---- 7 kilo w miesiac?? wow duzo strasznie gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 agggaaaa - a jaki to trening?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czitaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 kavi, otreby, siemieni, platki owsiane + jogurt naturalny to idealne sycace sniadanie:) blonnik ma kasza gryczana, ciemny ryz, owoce, warzywa, mozesz kupic tez blonnik w marketach w proszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eseczka_24 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 ja mam :) jabłkowy :) pije go z sokiem :) 2-3 łyżki dziennie :) czita a Ty ćiwczysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 eseczka----- poniewaz jstem leniwcem zaczelam od zrobienia 36 brzuszkow (tylko!) pierwszego dnia. pozniej dnia 2,3,4,5 zrobilam 72 brzuszki, dnia 6,7,8,9 bylo 108 brzuszkow i tak dnia 10 odlozylam sobie kolejne 36 brzuszkow wiec przez 4kolejne dni robilam ich po 144, potem znowu po 4 dniach dolozylam kolejne 36 i tak robie ciagle od 2 tygodnii i jest super dlatego bo jakbym zaczela od 200 powtorzen to pewnie po 3 dniach bym sobie darowala a tak stopniowo zwiekszajac ilosc jest to dla mnie do wykonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 chcialabym schudnac 5kg tak na poczatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dvd Napisano Październik 1, 2007 Od dzisiaj zaczynam robić brzuszki. Może to przyspieszy gubienie kilogramów. Robię sie juz niecierpliwa. Waga bez zmian.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agggaaaa 0 Napisano Październik 1, 2007 u mnie jest mniej o 700g :) zawsze to cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach