Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huyby

mam większość objawów ciązy - a na teście wynik negatywny

Polecane posty

Gość huyby

od ostatniego okresu mineło 41 dni, bola mnie piersi i sutki najbardziej, mam podwyzszana temperature bo 37,4.czasmi mnie mdli, przytyłam.do tego mam bialy sluz i chodz e czesto siku.czasami boli mnie jeden jajnik zrobiłam test a wynik negatywny to co do cholery moze byc?

Gość huyby
dodam ze kochalam sie bez zabepieczenia

Gość jakieś zmiany hormonalne
tycie, częste sikanie sikanie i mdłości zaczynają się najwcześniej pod koniec drugiego miesiąca. Więc u ciebie jakoś wyjatkowo wczesnie by były. Idź do gina, zleci badania hormonów, zbada cię i wszystko będzie jasne

Wszystkie objawy o których piszesz - można przyłożyć do objawów fazy lutealnej, czyli poowulacyjnej - poprzedzającej wystąpienie miesiączki.A chodzenie częstsze do toalety może mieć podłoże psychiczne, może być też przeziębiony pęcherz.

Gość huyby
specjalnie odstawiłam tabletki zeby zajsc a tu chyba nici:(

Zaleca się odczekać min. 3 miesiące po odstawieniu tabletek - chyba że brałaś krócej niż 2 miesiące. organizm musi mieć czas by dojśc do iebie.Ponadto w takiej sytuacji nie jest ważne ile dni minęło od ostatniego krwawienia (nota bene - z odstawienia a nie naturalnego) - tylko kiedy była owulacja.jedna temperatura nic nie znaczy - żeby mogła co powiedzieć, musi być przynajmniej 6 emperatur niższych sprzed owulacji i minimum 3-4 wyższe następujące po sobie - po owulacji. W połączeniu z objawami śluzu. Z resztą są pewne zasady dot pomiaru, mierzymy przy styku z błonami, po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka, o stałej godzinie i nie po 8mej, po minimum 3h snu - w 1 cyklu w 1 miejscu i 1 termometrem. Przez cały cykl codziennie.Nie spełnienie choćby 1 z w/w warunków powoduje, że pomiary lądują w koszu na śmieci.

Gość huyby
co mam robic zeby zajsc w ciaze?

Współżyć w dni płodne, tj wypatrywać dni ze śluzem o choćby 1 z cech:wodnisty, przejrzysty, rozciągliwy, uczucie mokrości, śliskości.Co 2 dni przez około 8-10 dni licząc od pierwszego dnia pojawienia się tego typu śluzu.

Gość huyby
dziekuje slicznie