Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematakiego

Dzień chlopaka? prezenty

Polecane posty

Gość niematakiego
no ale on ma naprawde duuuuzo rzeczy i nie wiem co :(

Gość niematakiego
ale widzialam takie smieszne wiec jak bym cos fajnego do tego kupila to mysle ze moglo by byc :)

Gość niematakiego
do kupiłam dzieki za rade :)

Gość kupiłam
Właściwie czemu nie? Takich gatek nigdy za wiele chyba,a jeśli kupisz takie wyjątkowe,to na pewno miło mu będzie w nich :-) A do tego jeszcze cos małego,i milutko zaplanuj wieczór,i będzie :-)

Gość niematakiego
a moze placka upieke i ladnie go zadekoruje :) np z fajnym napisem ..... bo lubie slodkie kupie jakis alkohol i milo spedzimy wieczorek :)

Gość niematakiego
lubi (mialo byc)

Gość niematakiego
macie jeszcze jakies pomysly??

a ja zabieram mojego na gokarty ;] w każdym facecie drzeme taki \"mały chłopiec\" ;] jestem pewna ze będzie sie cieszyl, po co mu kolejna para bokserek czy kubek ktore i tak juz odemnie dostal ;] a wieczorkiem kolacja z winem ;p

A ja to kupuje http://www.allegro.pl/item245026741_poduszka_recznie_malowana_z_wlasna_dedykacja.html jestesmy razem 3 miesiace, narazie ode mnie ma moje zdjecie w ramce:) na urodziny kupil mi 2 bluzki i do tego swietnego misia z ktorym spie;) Nie myslalam ze taki pluszak moze byc tak wazny, zawsze gdy na niego patrze usmiecham sie, a to tylko misiek;) No to ja tez postanowilam kupic cos co bedzie mogl przytulic tym bardziej ze wyjezdzam na studia do innego miasta, a dodatkowym plusem jest to że moj chlopak uwielbia poduszki, ma ich chyba z 6 w lozku ale takie normalne wiec napewno mu sie spodoba;)

Gość ja zrobiłam fajny prezent
Zrobiłam slajd na kompie na ktorym są nasze zdjęcia, rozne komentarze, dużo moich zdjęć, miłosne obrazki itp. W trakcie pokazu leci piosenka Friends - nauczę cię żyć.. Mi sie to bardzo podoba i sama chcialabym dostać taki prezent! Nagram mu to na płytke i do tego kupie Merci albo jakies inne czekoladki :)

Gość madzik270
ja polecam www.rudefood.pl

Gość kociaczeq
Ja swojemu jak dotychczas kupilam: - ze 3 koszule - 2 ciepłe sweterki - poduche ze swoim zdjęciem - whisky ze szklankami - zegarek - pachnące świece z romantyczna kolacja - tort z napisem - wielka karte z zyczeniami - a w tym roku planuje iść z nim na saune, jakies swiece, szampana(mam znajomego który jest szefem wiec nie bedzie problemu:D ) do tego w takiej duzej antyramie moje zdjęcia i pocztą wyslę mu karte :) mam nadzieje ze mu sie spodoba :D a inne pomysly które przyszły mi do glowy: - kajdanki, kość z pozycjami + kolacja romantic - jakis dobry alkohol - np. zamowic dobe hotelowa i zrobic romantyczny wieczór, z bita śmietana, muzyczka

Gość hahahha
zeby było smiesznie kup mu sliniaczek, lub smoczek heh

Gość Staroscina
Jak nie wiecie co kupic, kupcie drapaczke do jajek.

Gość twister
ja mojemu kupiłam perfumy playboya te niebieskie :)

Moim zdaniem super prezentem jest wspólny wypad :) Kup dwa bilety w jakieś oryginalne ciekawe miejsce, gdzie będziecie się dobrze bawić. Jest jeszcze w miarę ładna pogoda, więc wykorzystaj to! :) Ja proponuje ZOO :) Weź aparat, poróbcie sobie zdjęcia :) Po ZOO możecie iść gdzieś coś zjeść albo do kina :) Zaplanuj cały dzień, będziecie mieć super wspomnienia i myślę, że są one więcej warte niż prezent typu kubek ;)

Gość Spec od prezentacji PowerPoint
Spec od prezentacji power poin Hejka, ja proponuję zrobić prezentację power point o was. Powklejać dużo zdjęć, napisać coś o waszym życiu. To jest piękny prezent, taki osobisty/ indywidualny. Przygotowanie go zajmuje dużo czasu jednak myślę, że warto. Taka pamiątka pozostaje na całe życie! Każdy może robić taką prezentację, a jeśli nie masz czasu lub umiejętności to chętne pomogę. Robię takie prezentacje na zamówienie w cenie 30 zł. Aby przygotować śliczną prezentację potrzebuję 3 dni. Jak wygląda przebieg zamówienia: 1. Kontaktujemy się e-mailowo. Przesyłasz mi materiały do wykonania projektu: zdjęcia, piosenkę (lub jej tytuł) która będzie podkładem muzycznym, kilka zdań o was. 2. Wykonuję wstępny projekt i wysyłam Ci go na e-maila do akceptacji. 3. Po akceptacji projektu wykonujesz przelew na moje konto. 4. Po zaksięgowaniu pieniążków na moim koncie prezentacja zostaje dokończona i wysyłam Ci wersję finalną. Jeśli masz jakieś uwagi poprawiam to co Ci się nie podoba. Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem: prezentacja.pps@gmail.com

Gość jowita101
Ja kupiłam super poduszkę dla chłopaka, Link przesyłam poniżej, Jest tam chyba 20a wzorów, ale ja go troche zmieniłam, bo można było koszt to ok. 37zł z przesyłką, ale poducha super jakości. http://haft.apgraf.pl/ http://haft.apgraf.pl/?poduszki ,56 Pozdrawiam. Jowita

Gość gość1234
Fajnym prezentem może być koszulka z jakimś śmiesznym napisem lub grafiką np coś takiego http://www.megakoszulki.pl/Pokaz,cycki,T-shirt-p1604.html . Na pewno będzie zadowolony ;)

Gość dasass
Ja mojemu misiowi na dzień chłopca kupiłam koszulkę, taką: http://www.megakoszulki.pl/Najlepsze,ciacho,w,miescie,T-shirt-p1146.html Bardzo się ucieszył. Chwalił się nią kolegą przez miesiąc :D

Gość zosia85
Dziewczyny co kupujecie swoim chłopakom w tym roku? Ja zastanawiam się nad czymś co wiąże się z jego zainteresowaniami. Wolę kupić coś praktycznego żeby mógł z tego korzystać. http://iprezenty.pl/zainteresowania-dla-niego/ Rok temu dostał ode mnie czekoladowe BMW i deskorolkę

Gość nina1589
Ja kupiłam swojemu facetowi prezent na stronie niecenzuralne.pl , był bardzo zadowolony ;)

Gość gość
Popieram diablicę - własnoręcznie wykonany album, albo też wydrukowany, ale z wcześniej wybranych zdjęć to waspaniały prezent dla chłopaka. Na pewno doceni bardziej od skarpetek czy krawata :)