Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematakiego

Dzień chlopaka? prezenty

Polecane posty

Gość janka023
dzień chłopaka, dzień chłopaka, a mój ma niedługo urodziny i nie wiem co mu jeszcze kupię, na pewno będzie transfer na https://filefox.pl/ bo to sobie sam zażyczył, a oprócz tego może jakieś dobre perfumy... sama nie wiem.

Gość gość
Ja kupiłam dla swojego chłopaka i mojej klasy fajne zabawne kubeczki z imieniem z allegro od użytkownika fotogift, super sprawa

Gość marica29
Jeżeli którejś z Was wydaje się, że kupiła już wszystko swojemu mężczyźnie i nie jest w stanie wymyślić nic nowego, to proponuję zajrzeć na stronę http://galeriareplik.pl/ Sądzę, że np. replika broni to świetny pomysł, a przy tym bardzo oryginalny i niespodziewany.

Gość gość
haha, fajny ten astronauta :D może też coś zamówię ;p

Gość gość
najfajniejszym pomysłem na prezent w Dniu Chłopaka jest według mnie koszulka/kubek- coś z nadrukiem specjalnie dla niego albo Wasze zdjęcie. Polecam firmę Art-Flock, drukują na odzieży cuda;)

Mój chłopak uwielbia ekstremalne przygody i znalazłam w warszawie skok kaskaderski o którym marzył :D może coś w tę stronę. Takie atrakcje są w całej Polsce :) www.100club.pl

Gość Kamila Pa
Ja rok temu swojemu zamówiłam do pracy babeczkę z Babeczkowej Poczty z życzeniami, a w domu zrobiłam po prostu kolację z winem. Babeczka była strzałem w dziesiątkę :)

Gość gośćMonika_Koz
Mój chłopak dostał ode mnie rok temu kubek w którym może sobie wymieniać grafiki. Gdy jeszcze studiował chował tam ściągawki. Kubek jest mega dostępny na TarkaiMiarka.pl - Kubek samochodowy/termiczny z możliwością personalizacji Sagaform.

Gość gość
Jeśli jesteście fanami lotów to może pojedziecie do Leszna do tunelu aerodynamicznego? Byłam w tamtym roku na urodziny i mam bardzo dobre wspomnienia z tego wyjazdu.

Gość Marika123443215
Ja kupiłam portfel swojemu chłopakowi tutaj http://domasklep.e-kei.pl/ mają nie tylko portfele ale inne rzeczy, dla nas też coś fajnego jest :-) a wiadomo że my kobietki lubimy zakupy. No i czas wysyłki jest bardzo szybki.

A może coś pod jego zainteresowania? Czym się interesuje? mój mąż jest pasjonatem fotografi i drobnym prezentem na dzień faceta dla niego był adapter do aparatu http://digital24.pl/akcesoria-do-obiektywow/ Polecam sklep dla wszystkich maniakow fotografi, mają taki wybór, gdzie jeszcze nigdzie nie widziałam, dzięki nim prezenty dla męża mam z głowy na długi czas

Jest mnóstwo fajnych prezentów. Osobiście uważam, że najlepszym wyborem jest zegarek zw wszystkimi bajerami, a zarazem bardzo elegancki i gustowny. Mnóstwo takich modeli jest na www.cozacena.pl . Polecam ten portal.

Gość gość
Jaki budżet? Ja bym na twoim miejscu kupiła fajny gadżet taki typowy do kuchni, cinnibird.pl/cinnibird-white.html mam nadzieej ze teraz będzie mi pyszną kawę robić!

Gość gość
Jaki budżet? Ja bym na twoim miejscu kupiła fajny gadżet taki typowy do kuchni, cinnibird.pl/cinnibird-white.html zobaczzysz, jak się wprawi ze teraz będzie mi pyszną kawę robić ozdobioną tylko dla Ciebie.

Gość gość
Ja kupuję mojemu mężowi perfumy z zapachowiec.pl używa tylko tych z Armaniego więc tylko te mu zamawiam. Różnicy w trwałości i zapachu nie ma i nie jestem pewna czy wgl zauważył, że to nie jest oryginał.

Gość gość
No fakt też kupuję przez stronę zapachowiec.pl. Inna strona warta uwagi to galeriazapachow.pl. Przez te strony można kupić chłopakowi super perfumy. Przede wszystkim nie są aż tak drogie a są perfumami bardzo dobrej jakości. Polecam Hugo Boss Szary lub Paco Rabanne 1 Million.

Gość Oliwka331
A myślałaś nad okularami wirtualnej rzeczywistości ? Jeżeli nie to koniecznie zobacz je na stronie Lefant świetna opcja na wieczory i wolne chwile zdziwisz się jakie to super odczucie czuć się jak w filmie czy grze.

Gość gość
Moim zdaniem, zależnie od budżetu oraz oczywiście w zależności od zainteresowań, dobrą opcją na prezent jestkonsoleigry.pl/gry-na-pc-w-pudelkach/7390-f1-2016-pc-kluc z.h tml szczególnie fajna opcja taki prezent dla chłopaka!

Gość gość
Ja w tym roku mojemu mężczyźnie kupiłam zegarek dokładnie taki: domczasu.pl/zegarki-casio-sportowe-cyfrowo-analogowe/8210-zegarek-casio-aw-80-1av.htm. Cena fajna, wygląda dobrze, więc myślę, że mu się spodoba :)

Gość gość
W tamtym roku kupiłam mojemu Chłopakowi prezent, który totalnie go zaskoczył... Mianowicie była to brzytwa :)) a dokładnie ten model: http://sklep.tradycyjnegolenie.pl/pl/brzytwy-brzytwa-klasyczne-golenie/810930-dovo-brzytwa-5-8-czarny-cellidur.html Jego mina gdy otworzył ładnie zapakowane pudełeczko - bezcenna:) I moje jeszcze większe zaskoczenie, gdy zaczął się tym sprzętem golić!!:)