Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka polna 19

praca - inwentaryzacja ktoś się orientuje? PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość Stokrotka polna 19

na czym polega wogole taka praca... pani z któa rozmawiałam niewiele mi powiedziała. Wiem tylko że trwa ona kilka dni, w jakich porach się pracuje? Ile płacą?

Wydaje mi sie ze to praca przy inwentarycaji czyli liczeniu towaru w sklepie np hipermarkecie lub w biurze w archiwum czy cos w tym stylu ale ile platne nie mam pojecia. A jaka umowe Ci zaproponowali?

Gość Stokrotka polna 19
wlasnie jeszcze nic konkretnego nie wiem jutro sie dowiem... ale to raczej praca w godzinach nocnych?

Gość inwentaryzacja
polega na liczeniu towaru i na ogół odbywa się w nocy. Ja byłam na dwóch inwentaryzacjach w hipermarkecie. Liczenie trwało od zamknięcia sklepu (godz21) do 3 nad ranem.

Gość hordy kok
upup chcialabym sie dowiedziec jeszcze czegos o inwentaryzacji. chcialabym sobie dorobic

inwentaryzacja - spis z natury jest komisja inwentaryzacyjna - przedwoniczący i 2 czlonków plus osoba materialnie odpowiedzialna - siedzicie w magazynie/na hali i wpisujecie do specjalnego arkusza inwentaryzacyjnego nazwę towaru i jego ilość (arkusze są drukami ścisłego zarachowania) (ewentualnie dostajecie wydruk stanu magazynu i wpisujecgie tylko ilosci, to różnie może być) ile to trwa? zalezy, ile jest towaru do spisania ile płacą? no sory, ale to już zależy od pracodawcy, przeciez nie ma ustalonych stawek za godzinę czy za daną pracę, to nie PRL

Gość hordy kok
praca w nocy? tzn po zamknieciu sklepu?

Rusz głową, to nie boli! Skoro spisujesz stan na dany dzień, to nie może się on zmieniać w trakcie spisu, prawda? Czyli nikt nie może niczego wynosić z magazynu ani zdejmować z półek To niby jak inaczej, jak nie w trakcie przerwy w handlu?

Gość jatakaja
byłam na takim czymś rok temu. odbywało się to w nocy, trwało coś koło 8 h i o ile dobrze pamiętam to płacili w granicach 6 zł za godzine. Pieniądz marny a robota wbrew pozorom ciężka. Pojechałam raz z ciekawości na to, więcej już sie nie zdecydowałam.