Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

W Anglii nie ma raju

Polecane posty

Andrzej z Aleksandrowa ------> a nie spotkałeś normalnego Polaka na obczyźnie?

Andrzej z Aleksandrowa ------>ile tu jesteś? niewarto się poddawać, może trudno to zrozumieć i uwierzyć w to ale jeszcze wiele dobrego przed tobą każdemu jest trudno z dala od kraju

Gość halo__ halo__
jestem blisko Ciebie ...podwioze pod ocean ....ostatni uscisk dloni poprowadze z falami ....qqqurde ale woda zimna brrrrrrr jeszcze zastanow .......

O Andrzeju andrzeju damskich serc złodzieju Jak mozesz łgać i kłamać natrętnie, ze nikt Cię nie koccha namietnie Skoro tłum kobiet na Twym Temacie Ocknij się wreszcie bracie! Przyjaciół grono Cie otacza Nawet Ta quartz ladaca:D

o kulaj kulaj Ty mnie co noc do snu utulaj Rączka swą delikatną i białą pogłaszcz mnie w główkę małą niechże poczuję zapch Twój wiem, ze otworzy się pachnideł słój I szyję chcę ujrzec Twą wygiętą poetycznie która znęci mnie , bo zapewne wyglada apetycznie O kiedyż przyjdzie mi Cie pogłaskać po udzie Nie spocznę jednak w adorowania trudzie:D

Po pierwszym piwku zawsze włącza mi się pisanie od/ud/ód do znajomych, można się nieśle pobrechtać. Kiedyś napisałam ode zaczynającą się od słów\"O Krisie, Krisie wciąż myslę o twoim...\"Chwała Bogu ta wersja nie trafiła do adresata ale polewkę miałysmy niesamowitą.

O bosze padłam ze śmiechu :D diamentowa dziwko to ze mi go nie brakowało nie oznacza ze nie mogę pisac na jego topiku:O Przepraszam ze nie jestem fanką Andrzeja:O

Oszajbiałaś diamentowa? Ani nie wpisałam się pierwsza na topik ani za bardzo moje posty nie odnoszą się bezpośrenio do Andrzeja:O

o to ze nie właze Andrzejowi do dupska a jednoczesnie udzielam się od czasu do czasu na jego topikach. No co ja zrobie jak nie mogę powstrzymać się od udzielania komus rad?