Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

czy całowanie zawsze sprawia przyjemność?

Polecane posty

nie ma nie i już. musi być jakieś wytłumaczenie. dlaczego nie mam takiego zapotrzebowania? odzwyczaiłam się? gdyby miała mi się zdarzyć jakaś słabość to nie miałabym pojęcia co zrobić.

a ja sie musze wam w temat wpier............../ całowanie jest :classic_cool: zwłaszcza kiedy facet wie gdzie połozyc do tego rękę (np. na biodrach , wmocnym uścisku). i nie ma to jak trafić na takiego który umie całowac . (mój mąż :D). najgorzej jak facet ma taki szczękościck ,że kończy się na cmok , i jakimiś machaniami końcówką(języka) po wargach , straszne , jeśli już chcecie sie całować z języczkiem . UWAGA to nie polega na polizaniu wargi partnera/ki . trzeba usta rozszerzyć i dac sie ponieść.

Ach... uwielbiam się całować :D I jeszcze, kiedy rączka mojego P. wędruje tu i tam ;) (chodzi mi o pośladki, strasznie erogenna strefa u mnie). Mam takie cudowne dreszcze. I nie mijają :D. Właściwie muszę przyznać, że całujemy sie wciąż tak samo (może opiszę to dośc obrazowo i konkretnie - jak w seksie ruchy członka hah trochę dziwne porównanie :P ). Mój pierwszy pocałunek, z innym mężczyną był porażką :O. Wkładał mi na siłe język do buzi i machał nim naokoło mojego :O do tego slinotok.... :D

to ja miałam odwrotnie , ja do niego pełną gębą a on , jak ważka , :(i to w pełnym unieśieniu. MASAKRA

Gość gość
\'ja sie kiedys \"calowalam\" z takim u ktorego pocalunek polegal na tym,ze rozdziawiał paszcze i machał ozorem to nie bylo przyjemne \'Z tego tekstu to sie obsmiałam jak norka:D:DAle do rzeczy - jak byłam młodsza to sprawiało mi to frajde, i własnie te ciary, od razu sie mokro robiło w kroku.....a teraz tylko jako dodatek do seksu, wcale mnie do tego nie ciągnie:o:(Jesteśmy chyba jakies wybrakowane Marzanna 😭

Ojciec- niby w czym miałeś to trochę racji? Jankesa, cherry -świetnie bym się uśmiechnęła do Was, ale to i tak uśmiech przez łzy./

Pozdroo 🌻. czyli to nie jest zupełnie nie normalne,że nie mam stref erogennych w ustach?

Pozdro ale to nie tak , albo ktos cie pociąga od pierwszego pocałunku (no chyba ,że jest to takie\"odwalenie\" obowiązku ) . a co innego jak wiesz ,że cie pożąda !!!!!!!!!!!!!!

Jankesa glonojad w przeciwieństwie do mnie to jest wyjątkowo całuśny. Perła🖐️ jak ciężki dzień?

Po pierwsze ja też jestem wybrakowany bo jak napisałem wcześniej, żadna to rewelacja. Po drugie to o tym ponoszeniu. Skąd w ogóle ten problem?

marzenna - przeżyłam. :) Nie wierzę, że całowanie może być niefajne, no chyba, ze z kimś, do kogo się nic nie czuje. Dla mnie bez tego nie ma seksu. Nie wyobrażam sobie.

Ja jestem zdania, że jak sie kogos mocno kocha to wtedy pocałunki nabierają wartości i \"smaku\". Tak było w moim przypadku :).

No nie mówcie tak. Seks bez całowania jest jak.... no jak coś bez czegoś. :O

Przedwczoraj wieczorem okazało się, że oglądanie cudzego pocałunku mnie może podniecić. Siedziałem w samochodzie i czekałem na kogoś. W pobliżu był przystanek tramwajowy. Stały tam dwie atrakcyjne dziewczyny i się całowały. Baaardzo się całowały. To mnie ruszyło dość mocno. Na co dzień jednak nie jestem fanem całowania. Aaa, i nie zjechałem czy tam coś pod ten widok, dla jasności.

Perła🌻 tak teraz nie lubię bo jestem przeziębiona. Ale nie lubię tak ogólnie. W seksie całowanie mi wręcz przeszkadza.A poza seksem tak spontanicznie ... nie nie ma takich sytuacji. Perła, powiem Ci jeszcze w wielkiej tajemnicy. Robię postępy:D

hm. widok dwóch całujących się kobiet chyba podnieciłby mnie bardziej niż widok kobiety i mężczyzny. Dziwne

Ojciec, zajrzyj pod spódniczkę (swoją), to będziesz wiedział, czy jesteś. :D marzenna - w czym? W całowaniu? ;)

co to za pytanie, chyba nie możesz skoro jesteś ojcem:P to chyba kwestia estetyki,że to co wydaje się nam piękne, atrakcyjne przyciąga wzrok. To ja mogłabym zadać to pytanie, ale wydaje mi się ono bezpodstawne