Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pietra

Czy ja jestem w ciąży pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość powiadom przyszlego ojca
napewno sie uciesz.Przyjmij moje gratulacje

Gość zdesperowana///
ALE JAK TO Z TYM SLUZEM???

Gość mam pietra
no własnie jak to jest z śluzem jak jest taki biały prawie i troche klejący

Gość jakie to uczucie
gdy siedemnastolatka dowiaduje się,że jest w ciąży? rodzice zadowoleni,że zostaną dziadkami? przyszły tata pewnie pęka z dumy

Gość Małolato mająca pietra
Jak możesz być taka idiotką i tak się szmacić? powiadasz że jesteś "młodziutka".. czyli jakieś 14-15latek masz? bo uporczywie nie podajesz swojego wielu. A ten gościu to ile lat ma? a jak będziesz w ciąży to co dziecku zapewnicie? macie wykształcenie, zawód, pracę, mieszkanie, środki finansowe??? Dupę rozwalać to potrafisz, a tamten wsadzać, a potem jak trwoga to do Boga! zamiast chociaż wybierać się do ginekologa to ty się na forum pytasz, tak jakbyśmy my telepatycznie sprawdzali dupę. ale jak słyszę tekst "guma nie pękła bo sie słyszałam" to mi sie słabo robi! Po prostu żAłOSNE! albo po godzinie robić test ciążowy, i to że wyszedł negatywny to ty już happy bo w ciąży nie jesteś... Jesteś chyba jakaś kompletnie głupia, tak poza tym to aż dziwię się że ty czytać i pisać potrafisz... No taką pustą ofermę jak Ty to dawno nie spotkałam... a i co to za koleś że z taka chciał się..... chyba taki sam jak Ty! IDIOTKO CZęśCIEJ DUPY DAWAJ!

Gość Małolato mająca pietra
wiesz co osobiście to chciałabym żebyś nie była w ciąży bo to by była katastrofa dla tego dziecka mieć taka kurewska matkę. Puszcza dupę w ruch a potem gada że nie słyszała guma pękła. Tak gumka to balon, jak strzeli to będzie huk niesamowity... Jesteś tak żałosna że jakbym cię spotkała w realu to chyba bym Ci w ta pustą papę napluła i rzuciła w ciebie książkami od biologii. Ucz sie małolato a nie pierdul po kątach. Jak dupy można dawać w wieku 14,15lat.... jesteś żałosna małolato "młodziutka" jak to ty sie o sobie wyraziłaś, a nie znasz elementarnej wiedzy. Mam nadzieję że chociaż czytasz moją wypowiedź płynnie a nie ślabizujesz!

Gość senuelet
Bieda będzie dziecku,które nosisz w sobie nie jesteś przygotowana do roli matki po co dzieciaku brałaś się za sex skoro nic na jego temat niewiesz chciałaś być nie gorsza niż koleżanki które już nie są dziewicami?

Gość nie martw sie
na pewno nie jestes w ciazy! a sluz w roznych fazach cyklu jesi inny albo mozesz miec jakies zapalenie!

Gość martw się
co powiesz rodzicom, wątpie żeby byli wniebowzięci.Zbieraj plony swojej bezmyślnośći

Gość ona65868696
Nie jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w cciaze nie jest tak latwo zajsc,a pozatym on sie nawet nie spościl i mieliscie gumke.musialabys byc druga maryja.

Gość ona65868696
małolata mająca pietra---->musisz tak jechac po tej dziewczynie ona wcale nie jest dziwka poprostu uprawiala seks z chlopakiem ktorego kocha tak jak wszyscy ludzie na tym swiecie it o calkiem normalne.pewnie ty naet nie wiesz co to seks i nikt cie nie kocha dlatego sie na niej wyzywasz i wmawiasz jej ze jest w ciazy.albo poprostu jestes tepa ze tak gadasz.ONA NIE JEST W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ona65868696
małolata majaca pietra---> lepiej juz nic wiecej nie pisz bo sie tylko poniżasz swoja glupota.zal mi ciebie,bo pewnie w twoja morde by nikt nie naplul-szkoda sliny.

Gość Ciekaski klient
No i co jesteś w tej ciąży czy nie. Koniecznie napisz, bo wszyscy u nas w ośrodku ciekawi :o

Gość już nie mam pietra
Dostałam okres :):):) dziękuję z byliście ze mną kocham was :**********

Gość majusiaczek
kochałam sie z moim chlopakiem dwa miesiace temu i od tego czasu nie mam cioty a on mial gumke i wyja przed wytryskiem jak to mozliwe zrobilam test ktory pokazal mi ze jestem ale nic nie zgrublam o huj tu chodzi co???

Gość nie chce cie besztac jak inni
nie martw sie napewno w ciaży nie jestes a gumki jak pekaja to nie slychac a test zrob po miesiacu a nie po godzinie to tak na przyszlosc nie masz sie czym martwic skoro mowisz ze mial gumke i wycagnall przed wytryskiem

Gość weronikaa098
oboje z chłopakiem odstawiliśmy wszelkie zabezpieczenia ale nadal uważamy ja pilnuję kalendarzyka on stara się wyjmować tuż przed... jesteśmy młodzi ale oboje już pracujemy i moglibyśmy spokojnie założyć rodzinkę ale nie śpieszymy się jak będzie to będzie, ale ostatnio zastanawiam się czy czasem nie zaszłam w ciążę przez 3 ostatnie dni miałam delikatne nudności rano w czasie drogi do pracy i myślałam że może to przez tą jazdę pociągiem... do tego doszło że raz mam zupełny brak apetytu następnie burczy mi w brzuchu, wydaję mi się że zbiera mi się więcej śliny a dzisiaj w sumie bez powodu zaczynam się denerwować, a nigdy tak nie miałam... mogą to być objawy ciąży czy może po prostu zmęczenie i stres??

Gość a tak trudno
... iść do apteki po test? Co my - wróżki jesteśmy?

Gość weronikaa098
chyba tak zrobię aczkolwiek zastanawiam się bo okres miałam normalnie...

a może po prostu złapałaś jakiegoś wirusa? btw... dlaczego o tym piszesz w temacie sprzed 4 lat? :D

Gość weronikaa098
heh natknęłam się na niego przypadkiem i napisałam :)