Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuconyyy

czy mozna zapanowac nad wlasnym gniewem??

Polecane posty

Gość odrzuconyyy

dziewczyna ktora bardzo mi sie podoba odrzucila moje zaloty. Tzn gada ze mna tylko wtedy kiedy musi ale widze w jej oczach ze chce jak najszybciej zwiac jak mnie widzi :o. Bardzo mnie to wkurza i zaczynam byc w stosunku do kobiet agresywny ze nie udalo mi sie zbudowac z nia czegos blizszego.. Czy niektorzy z was mieli tez taka sytuacje ze podobala sie wam jakas osoba ale ta osoba w jakis sposob was odrzucila i olewa?? Jak sobie z tym radzicie ??

Gość nie moznaaa
to boli :O

Gość odrzuconyyy
no i co ja mam teraz zrobic? ideal jest tak blisko zadna mnie nie interesuje tylko ona !

Gość lepiej
lepiej tak prowokowac kobiety aby to w nich jak pierwsze zaczely grac emocje, one sa bradziej podatne nizeli my.

Gość oolga
oczywiście, że można, głupie pytanie... Gdyby ludzie nie panowali nad gniewem mielibyśmy nieustanną wojnę :P

Gość odrzuconyyy
nie lubie sprzeciwu i odrzuceniaa

Gość odrzuconyyy
ale ja wiem ze nie tylko mi tak zrobila ona zlewa po prostu facetow czasem wydaje mi sie ze jest taka zimaa

Gość do odrzuconego
lepiej z nią o tym porozmawiaj, może byc całkiem inaczej, niż myślisz gośc ktory mi sie podoba tez moze odnosić wrazenie ze go zlewam, ale co mam robić, jak ja zaczelam widze że do konca nie wiem o co mu chodzi porozmawiaj z nia powiedz co czujesz i już

Gość odgrzewane kluski z makiem
dlaczego sie zrywa kontakt?-to proste, bo jedna ze stron chce sie wyleczyć, nie dalam mu szansy, ae potem dałam, wykazalam inicjatywe, jego pewność ze sie pojawie, ale nie moge, bo emocje wrócą....jak czlowiek chce sie wyleczyć czesto zrywa kontakt