Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nie spokojna

TWARDY BRZUCH

Polecane posty

Gość jestem nie spokojna

cześć dziewczyny mam do was pytanie i plis odpowiedzcie na nie. otóż jestem w 34,5 tyg ciąży wczoraj i przedwczoraj miałam dziwne bole w dole brzucha słabe , a dziś cały dzień mam twardy brzuch. co to może być wizytę u lekarza mam dopiero we wtorek czy powinnam iść do lekarza wcześniej skoro czuje ruchy dzięki za odpowiedz

Gość jestem nie spokojna
CZY NIKT Z WAS CZEGOŚ TAKIEGO NIE MIAŁ BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ

ja miałam i tez bardzo panikowałam do tego dziecko sie nie ruszłało, pojechałam do spzitala zrobili mi ktg ( w szpitalu nic nie wyszło, nie zrobili podstawowych badan, nie uspokoili) pojechałam do swojego gin, nie mogłam sie wczesniej do niego dodzwonic, zrobił mi ktg, wyszły skurcze i stawianie sie macicy, dostałam luteinę zrobił usg itp... poczułam sie pewniej i bezpieczniej a przede wszystkim spokojniej...

Gość jestem nie spokojna
dzięki za odpowiedz jutro polecę do gina boje sie ze t może byc wczesny poród

hej.ja rowniez martwie sie tym,ze czesto robi mi sie twardy brzuch.. lekarz zapisal mi luteine i bralam przez 2 tyg Fenoterol. faktycznie pomoglo ale teraz kiedy mi odstawil ten lek -znowu sie denerwuje bo mam silniejsze skurcze i co okolo 40 min twardnieje brzuch:((( wizyta niestety za 10 dni..napiszcie dziewczyny czy tez tak czesto macie!

dziewczyny jezeli tak daleko do wizyty u gina to jedzcie do szpitala :) mnie moj M zawiozl jak bylam w 28 tyg, cala ciaze bralam no-spe na skurcze, ale w 28 do poludnia naliczylam 30 raz kiedy to brzuch mi twardnial, nawet kiedy lezalam :-o zbadal mnie gin i przypisal fenotereol zawsze poczujecie sie spokojniejsze kiedy ktos powie Wam co i jak macie do tego prawo!

dziewczyny jezeli tak daleko do wizyty u gina to jedzcie do szpitala :) mnie moj M zawiozl jak bylam w 28 tyg, cala ciaze bralam no-spe na skurcze, ale w 28 do poludnia naliczylam 30 raz kiedy to brzuch mi twardnial, nawet kiedy lezalam :-o zbadal mnie gin i przypisal fenotereol zawsze poczujecie sie spokojniejsze kiedy ktos powie Wam co i jak macie do tego prawo!

mi takze gin przypisal na to no-spe i aspargin, w nocy częśto też takie twardnienie mi się zdarza, ponoć może do grozić przedwczesnym porodem, ale Ty sie nie martw bo to już 35 tydzień:) ja mam tak od około tygodnia, no może 2.

Gość jestem nie spokojna
cześć dziewczyny mi już troszkę przeszło, także do wtorku poczekam. czuje ruchy to najważniejsze. dzięki bardzo za odpowiedz pozdrawiam