Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziaaaaa

PIEGOWATA I SAMOTNA

Polecane posty

Gość zuziaaaaa

Jak sądzicie czy piegowata dziewczyna ma szanse miec faceta. Mam 26 lat, idealna figure........i piegi. Trzy miesiace temu zostawl mnie chlpak bez słowa wypioł sie na mnie, zupelnie nie wiem dlaczego. Podejrzewam ze woli mieć kobiete z idealnie gladna i nieskazitelna cera ;-(( Takie rozstania strasznie bolą, tym bardziej ze ja poza nim swiata nie widzialam.......a teraz jestem zupelnie sama. Brakuje mi prawdziwej i szczerej milości. Ale czy ja mam na to szanse?? Czy mnie ktos pokocha taka jaka jestem?? Czy kazdy facet musi zwracac uwage tylko na buzie??? Bo jesli tak to j powinnam sobie w lrp strzelic!!!

zalezy od typu urody, ale piegi mogą byc sexowne... zalezy co sie komu podoba, ale to nie jest zadna przeszkoda... a skoro jak piszesz, ze masz idealna figure to w ogole sie nie przejmuj...

Gość bufdmf
zalezy ile tych piegow? Tyle, ile u Lindsay Lohan ?

Gość zuziaaaaa
Czy jest ktos kto mnie pokocha??;-((

Gość zuziaaaaa
nigdy nie ich nie liczyla......zycia by mi zabraklo. Zawze przez nie czulam sie gorsza........i chyba nadal tal jest!!

Gość agnesina
ja mam tradzik i meza. wiec nie sadze by to zalezalo od stanu gladkosci cery. Moze bylas za bardzo zaborcza i sie wystraszyl?

Gość zuziaaaaa
Ktos kto nie ma piegów to teo nie zrozumie!!

Gość agnesina
jestes za bardzo zapatrzona w siebie

Gość kropeczka_
hmm ja mam cala buzie w piegach i uwazam to za swoj atut nie kazda kobieta je ma wiec piegi sa czyms niezwykłym ;) ale jesli pzreszkadzaja to od czego sa odklady i pudry ale dla mnie to atut :)

Gość szymszylak
poka zdjecie, to ocenimy 🖐️

przepraszam bardzo, ale czy on ci powiedzial, iz odchodzi, bo chce panienke z nieskazitelna cera?? :D bo naprawde do dzikich wnioskow doszlas.. na dodatek ty masz juz 26lat a caly zwiazek sprowadzilas do wygladu skory na gebie :D no masakra to chyba PODPUCHA JEST :D jesli on ci to powiedzial , to sie ciesz , ze juz go nie ma piegi ?? problemem??? w zwiazku?? szok!! :D ja tam mam piegow bez liku i mi z tym dobrze, a moj nie narzeka przeciez mnie koch za ogol (wyglad +charakter + inteligencja of course) a jesli juz sie tak piegami przejmujesz, to idz do dobrej kosmetyczki a tak z czystej ciekawosci - nie obrazajac nikogo - to jak juz ci te piegi znikna , a nadal bedziesz sama , to co bedziesz mowila??

zuziaaaaa napisalas: \"nigdy nie ich nie liczyla......zycia by mi zabraklo. Zawze przez nie czulam sie gorsza........i chyba nadal tal jest!!\" a ja pisze ci: jezeli przez piegi zawsze czulas sie gorsza, to jest to wiekszy problem niz przypuszczalam idz do psychologa, bo nie masz wiary w siebie i moze przez brak tej pewnosci siebie - facet odszedl a nie , na milosc boska, przez piegi !

Gość Kindel
Tak, piegi to tylko piegi, nie mają wielkiego znaczenia, dziewczyny z piegami też są często ładne berenka-fajny masz nick

Gość zuziaaaaa
mi sie wydaje ze on mnie zostawił przez to ze robie piegowata kupke...(raz zapomnialam spuscic wode w umywalce)

ja tez mam piegi.. na buzi, dekolcie, ramionach... i nie mam idealnej figury.. a pomimo to jestem w szczesliwym związku :) piegi nie sa warunkiem do bycia samotnym. rownie dobrze mozna zwalic na kolor włosów, oczu, rozstępy albo cechy charakteru.

Gość kotlet schabowy
a ja lubie piegowate:)

\"Kobieta bez piegów to jak niebo bez gwiazd\" :) Piękne i prawdziwe. Ja mam kilka piegów na krzyż, dużo pieprzyków i uważam, że dodają mi charrrakteru ;) Moja przyjaciółka ma całą buzię w piegach, ramiona i chłopaka, z którym jest 1,5 roku. Powodzenie tez ma. Niemożliwe, żeby ktokolwiek, kto ma choć tochę rozumu skreślał kogoś za piegi, które tak naprawdę dodają urody...

Gość a ku ku
ja tez mam piegi na twarzy ramionach i dekoldzie i male roztepy na posladkach i co mam sie zastrzelic. Zycie jest piekne i musisz uwierzyc w siebie, kazdy mi mowi ze nie widzial by mnie bez bo dodaja mi urody i jestem zonata i mam kochana coreczke i jakos problemu z tego nie robie ze mam to czy to mój maz to za akceptowal wiedzial co bral i nie widzi w tym zadnego ale. pozdrawiam