Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomocną dłoń

KOBIETKI DORADŹCIE W SPRAWIE WŁOSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Otóż zawsze miałam włoski do brody- rok temu zaczęłam zapuszczać i sa już do połowy pleców tak trochę dłuższe jak z tyłu stanik jest:) Bardzo szybko mi urosły:) I teraz pytanie do Was moje kochane co z nimi zrobić? Są tej samej długości i mnie już to nudzi bo są dość gęste w przez to że są takie długie juz wyglądają na chude bo wiszą takie proste patyki:p Chciałabym wprowadzić jakąś zmienę żeby fryzura była fajna, ale też łatwa w ułożeniu a nie taka pospolita jakich setki na ulicy:o

Tez miałam ten problem :) Wiec pofarbowałam sobie na rudo i na jakies wyjscia robie delikatne \"fale\", bardzo ładnie to wyglada,zupełnie inaczej.

problem w tym ze 3 lata mialam blond platynowy i teraz wróciłam do swojego ciemnego brązu i taki kolor chce zostawić tylko nie wiem jak się obciąć :(

Gość konstanz
Skróc tak do ok2cm za linie ramion,wycieniuj z przodu i zrób balejaż lub pasemka w kolorze o 2-3 tony jaśniejsze od naturalnego koloru twoich włosów.

Gość sexylady90
Jeśli będziesz mieć śliczne zadbane włoski to na pewno nie będą nudne,nawet jeśli będziesz mieć najprostszą fryzurę.Mnie osobiście właśnie takie włosy najbardziej się podobają:gęste,długie,proste i błyszczące.Zadbaj o nie i używaj czegoś na puszystość a na pewno nie będziesz wyglądać pospolicie,bo mało kto ma naprawdę ładne i zadbane włosy :)

No i byłam u fryzjera:) Skróciłam włoski o 3-4 cm na całej długości plus wycieniowałam na całej długosci plus z przodu pani fryzerka mi je wycieniowała tak,ze ida od brody stopniowo cora dłuższe:) Bardzo mi się podoba i nie tylko mnie... ;)