Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

kłykciny

Polecane posty

czy jest tu ktos kto je mial? wiem ze jest tu duzo tematow na ten temat ale nie znalazlam tam odpowiedzi na moje pytanie. czy jak te krostki znikną po tym jak teraz biore antybiotykk to nadal przy stosunku z moim facetem moge go zarazic? czy tylko wtedy jak one sa widoczne

Gość z tego co ssie orientuje
to klykciny leczy sie krioterapia... do konca zycia juz bedzie miec wirusa w organizmie i nigdy nie wiesz kiedy moze byc nawrot choroby... nie za fajnie ze to zalapalas

Gość Areoliusz Pierdzidupcew
rznelas sie bez gumy to masz teraz klykciny ... jestes wenerychora

Gość akoma3
hpv-co mam teraz zrobic nie umiem wklejac stronki czy jakos tak to sie mówi ale tam jest mój temat zajrzyj tam

Gość akoma3
ab tak pozatym to faktycznie miałam to cholerstwo leczyłam to ok 2 miesiecy było trudno i bolało ale z tego wszystkiego najgorsze jest to ze nikt mi nie powiedział ze jest to choroba weneryczna i ze partner tez jest chory i nikt mi nie powiedział o tym nieszczesnym hpv dopiero kilka dni temu przypadkowo znalazłam wzmianke w necie no i sie solidnie przestraszyłam nie powiem ci wiele na temat tej choroby bo sama niewiele wiem moze ty wiesz wiecej ?

no ja dzis bylam u ginekologa powieddzial ze to moze jest taka odmiana wirusa ze zniknie i nie wroci a moze taki ze moze byc z tego az rak... pytalam sie o to czy jak znikna krostki to czy bede dalej zarazac ale jakos tak mi odpowiadal ze wkoncu nie wiem czy bede czy nie... :/

Gość też słyszałam że mam
kłykciny,że jak globulki nie podziałają to czeka mnie zabieg jakimś płynem:( ps. ja nie współżyłam,więc nie wiem skąd to:O

Gość akoma3
jesli chodzi o płyn to on wypala i niesamowicie to piecze przechodziłam to

Gość Zszokowana zniesmaczona
a te kłykciny to jak to wyglada, i gdzie to widac?gdzies ws rodku czy zewnatrz?

Gość też słyszałam że mam
przy wejściu do pochwy

Gość O-oo
Heviran od lat wielu biorę p/opryszczce. Jeśli te kłykciny są też wirusowe no to może pomoże. Oby!

sa wirusowe... biore 2 tabletki co 8 godzin jak kazal lekarz 3 dni... ale tego brzydactwa pojawia sie wiecej :( boje sie ze to nic nie da choc moze za malo czasu minelo... pomocy

Gość O-oo
Mary - heviran przepisał Ci lekarz, więc rób jak on Ci zalecał a powinno być dobrze!

Gość Macgdy
Brałem heviran 4xdziennie 800mg - pozbyłem się kłycin. Przynajmniej na jakis czas, ale wiem, że ten lek niszczy DNA wirusa HPV