Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shocked

co o tym myśleććć?????????

Polecane posty

Gość shocked

mam 16 lat, mój chłopak 17, zawsze był tak bardzo oddany, nawet nie myślał o innej w łóżku, a dziś gdy był napalony, wyciągnęłam z niego że czasem ma ochotę na trójkącik, ale z dziewczyną, bo nie mógłby patrzeć jak ktoś mnie posuwa, i ona niby miałaby robić tylko to na co pozwole... ki takie tam, ale szczerze to mnie krew zalała jak usłyszałam, że mógłóby z inną, a wczoraj mówił , że by się brzydził i nie wie jak tak można... gdy powiedziałam, że jest mi przykro zaczął się wypierać że to nie było serio, a było . . . Niby to normalne, niektórzy tak żyją, ale nie wiem sama co o tym myśleć.

aj fantazja go ponosi . musisz go przetrzymać z jakiś rok . musi sie do ciebie przywiązac . potem to on będzie jeszcze bardziej zazdrosny niż teraz . ty też nabierzesz ochoty na eksperymenty . na razie powiedz NIE i finito . albo ty , albo inna . jasne . on musi sie zatrzymac na jednej \"dupie\" za przeproszeniem , wiesz co mam na myśli 🌼

Gość ANAL fabeta
widocznie wczoraj sobie zwalił gruchę i mu się nie chciało:classic_cool:

Gość biedulkaa..
jestem tak bardzo zazdrosna, że mam jazdy , gdy słyszę, że on by mógł cokolwiek z inną, już nie ważne czy by to robił, czy nie, ale ten fakt , że by potrafił . . . przesadzam prawda? Jestem cholernie o wszystko zazdrosna, ale na jego szczęście tego nie okazuje, czego o nim nie mogę powiedzieć:O

Gość shocked
ja jestem z nim 2 lata!!!!!!!! mamy za sobą 3 miesiące sexu.

Gość shocked
co byście sobie pomyślały na moim miejscu?

Gość shocked
no odezwijcie sie bo musze w kime iść:(

Gość jest sposób
Powiedz, że tak jeśli on zgodzi się wcześniej na trójkąt z facetem. Coś za coś :-) Albo po prostu powiedz, że jesteś w 100% hetero i nie dałabyś kobieci lizać sobie cipki.

Jestescie wszystkie idiotkami. Oczywiste ze facet chetnie porucha sobie inna panne. Przy jednej dziurze to i kot zdechnie. A gadki w stylu \"brzydzilbym sie z inna\" sa tak cholernie naciagane, ze az przykro to czytac

Gość kriistinna
zrób test - kup dmuchaną lalkę, zróbcie trójkąt - dwa ciała + plastik i zobacz jak się zachowuje. Jeśli z lalki zejdzie powietrze zrezygnuj z prawdziwego trójkąta bo chłopak jeszcze się zagalopuje podczas takiej zabawy

Gość no.
nie widzicie, że to podpucha