Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana zniesmaczona

Moj maz wlasnie robi sobie dobrze w wannie.

Polecane posty

Gość ja tez to robię
ja sobie robie dobrze - raz, czasem dwa razy dziennie- mój mąż nie chce się ze mna kochac tak często jakbym chciała, a nie chcę i nawet nie mogłabym teraz go zdradzić ( ciąża....)- głupio mi by było gdyby mnie przyłapał :-), nie wiem czy on to robi, ale jakby mi zrobił awanturę z tego powodu to bym się na niego nieźle wkurzyła... wię zastanów się czy masz prawo zwracać mu o to uwagę...

Gość ja tez to robię
masturbacja to intymna sprawa każdego człowieka, niemnej jednak czegoś jest brak skoro człowiek musi się "sam zadowalać" mimo, że ma męża, żonę ... Może zamiast go opieprzać, co może mieć fatalne skutki, spróbuj porozmawiać dlaczego to robił.

\"kazdy facet to robi\" sorry ze Wasz tak robi nie znaczy ze kazdy robi... tak samo mowia zazwyczaj zdradzone laski..\"kazdy zdradza\" gowno prawda! facet to nie pies jakis.. to normalny czlowiek a ludzie maja to do siebie ze sa rozni... kazdy facet to ma jaja.. i fujarke.. ale NIE KAZDY lubi pilke nozna i nie kazdy lubi walic sobie ukradkiem... dla mnie jak koles idzie do kibla i robi sobie po kryjomu dobrze to cos jest nie tak.. oczywiscie rozne sa zwiazki i na roze rzeczy sie rozni ludzie zgadzaja.. mnie i mojemu mezowi nie odpowiada cos takiego - jak on ma ochote przychodzi do mnie, jak ja- ide do niego.. jak ma ochote to niech sobie zwali przy mnie a nie w kiblu! jak woli sam to jest conajmniej dziwne:O poza tym nie rozumiem tlumaczenia ze musi rozladowac napiecie:O ja czasem mam ochote pierdnac jak stoje w kolejce do kasy.. ulzylo by mi zajebiscie.. :P:P ale jakos moge sie powstrzymac..

Gość darside
Żal. A potem się dziwią że się od nich odchodzi. Skoro tak robi to coś w takim razie jest nie tak, może za często "boli Cię głowa" cwaniaro? Ale nie, lepiej zbesztać - a co!

Tak sobie myślę.. ze niektóre kobity to chyba wolą, żeby facet dał upust emocjom w sposób bardzo_rękoczynowy (w ich kierunku) zamiast pójść i wyładować emocje w sposób łatwy i przyjemny ;PI jak tu się dziwić niektórym, że baby mają dość? I tak źle - i tak niedobrze.