Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkkk

Smyranie

Polecane posty

Gość hkkk

Wczoraj w wannie sie masturbowalem i zauwazylem ze jak pocieram sobie palcem odbyt to mnie to porzadnie podnieca. Wystyrzelilem jak z armaty, podniecenie murowane :P Tak to sobie pisze dla facetow - koniobijow a wiem ze takich jest tu duzo :P

Gość hkkk
a wszystko to obserwowal mój tata który później podlaczyl sie do mojego spragnionego wedla :classic_cool:

Gość hkkk
A co to wedel moj drogi podszywaczu ? :)

Gość hkkk
wszyscy pisza tu zboczone rzeczy to ja tez napisalem :P

Gość hkkk
Ale smyranie odbytu to mały pikuś w porównaniu z rozkoszą jakiej doznałem podczas wkładania tam babcinej sztucznszczę

Gość hkkk
nie zboczuch tylko dziewczyna boi sie jeszcze pierwszego razu bo jest dziewica a ja juz nie moge sie doczekac :P A odkrylem ze to naprawde przyjemne , juz wiem czemu na kafeterii panie zakladaly tematy na temat palca w tylu u swojego partnera , to rzeczywiscie podnieca.

Gość hkkk
Oj koniowi zamelduj , nie czepiaj sie :* :) Ty nigdy nie mialas/nie miales zadncyh zboczonych rzeczy ? :D

Gość hkkk
oj moja dziewczyna jest bardzo wstydliwa , ja jej robie minete a ona juz laski nie zrobi na przyklad :) Ona tylko wie o tym ze ja sie masturbuje, nie wie dokladnie jak :P

Gość hkkk
Dlatego jej nie zmuszam i cierpliwie czekam bo mi na niej zalezy :) Tak w ogole wcale nie chodzi tu TYLKO o seks, tyko o uczucia....