Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasmin pytanie

pilna sprawa!! plis odpiszcie

Polecane posty

Gość yasmin pytanie

cześć wszystkim! potrzebuje rady! wczoraj miałam skąpe plamienia brązowe a ok 21 zauważyłam na papierze toaletowym trochę normalnej krwi! wiec o 21 postanowiłam zażyć pierwszą tabletkę anty yasmin z nadzieją, że okres sie rozkręci! a tu nici z tego! teraz to nawet plamienia nie ma! nie wiem co robić czy brać mimo wszystko dalej tabletki czy darować sobie to branie i czekać na nowy okres? jak myślicie? z góry dziękuje za odpowiedz!! pozdrawiam

Gość yasmin pytanie
proszę bardzo o rade bardzo bardzo bardzo :)

Gość yasmin pytanie

Gość Kamcia1985
Poczytałam w wielu miejcach i moge ci poradzic zebys brala je dalej ale przez 10 dni zabezpieczajcie sie jeszcze prezerwatywa

Gość yasmin pytanie
Kamcia dziękuje!

Gość yasmin pytanie
a czy to normalne, że po pierwszej tabletce moge okresu nie mieć już teraz? ani plamienia?

Gość Kamcia1985
moze sie pojawic plamienie/krwawienie ale nie musi

Gość yasmin pytanie
no własnie bo u mnie jużdzis nawet tego skąpego plamienia nie ma a wczoraj było tylko skąpe ( 1 podpaska na cały dzień) i troche krwi przed 21 i na tym koniec

Gość yasmin pytanie
a możesz wysłać mi jakieś linki gdzie o tym czytałaś? oczywiście w googlach już szukałam ale może ty odwiedzałaś lepsze strony

Gość Kamcia1985
Zebym tylko pamietala ja to szukalam ale postaram sie

Gość yasmin pytanie
Kamcia dziękuje Ci! to chyba będe jednak kontynuować branie a dla pewności przejdę sie później do gina zapytać bo moje ostatnie okresy właśnie takie trochę dziwne są!

Gość yasmin pytanie
nie moge otworzyc linka

Gość Kamcia1985
skopiowalam ale widze ze nie wchodzi zaraz sprawdze jeszcze

Gość yasmin pytanie
ok

Gość yasmin pytanie
ja to w ogole ostatnio mam problemy z okresem w lipcu mialam cały czas zamiast okresu takie plamienia w sierpniu pierwszego dnia plamienie skape tez brązowe a potem tylko 2 dni normalna krew i teraz znowu podobna sytuacja skape plamienie zazyta tabletka i po wszystkim ani plamienia ani krwi :( w sierpniu byłam u gina zrobiła mi badania cytologiczne wynikow jeszcze nie mam może jak dzis pojde to już bedą i od razu zapytam czy mam brac dlaej te tabsy

Gość Kamcia1985
no jak masz mozliwosc to sie spytaj

Gość Kamcia1985
sopiuje to co tam napisane bylo Mam pytanie i potrzebuję szybkiej odpowiedzi dlatego postanowiłam się zgłosić tu, po długim szukaniu jakiejkolwiek porady. A brzmi ono następująco: Czy mogę przyjąc pigułkę hormonalną (Diane 35) przed okresem? Tzn. mam bardzo nieregularne okresy. Ostatnią menstruację, a właściwie jej koniec, miałam 35 dni temu, i jak na razie nie czuję żadnych objawów następnej. Chciałabym przyjąć pierwsza tabletkę, z pierwszego opakowania jak najszybciej, ponieważ chcę wyjechać pod namiot i chciałabym czuć się bezpiecznie. Czy w związku z tym, gdybym wzięła tabletkę już dziś tj.22.07 , czy mogą z tego wyniknąć jakieś niepożądane konsekwencje? Czy jednak musze poczekać? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję za poradę. mozna wziac, z tym ze nawet przy regularnym zazywaniu beda dzialaly antykoncepcyjnie dopiero po 10 tabletce. jestem pewna, bo mi tak radzila dr Królak.udanego wyjazdu.

Gość yasmin pytanie
dziękuj jesteś kochana :) jak dobrze, żę są na forum takie osoby ja Ty!!

Gość yasmin pytanie
kurcze mimo wszystko czuje jakąś niepewność

Gość yasmin pytanie
byłam u gina ale niestety już nikogo tam nie zastałam martwi mnie ta cała sytuacja ale mimo wszystko wezmę dziś kolejna tabletkę....