Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasmin pytanie

pilna sprawa!! plis odpiszcie

Polecane posty

Gość yasmin pytanie

cześć wszystkim! potrzebuje rady! wczoraj miałam skąpe plamienia brązowe a ok 21 zauważyłam na papierze toaletowym trochę normalnej krwi! wiec o 21 postanowiłam zażyć pierwszą tabletkę anty yasmin z nadzieją, że okres sie rozkręci! a tu nici z tego! teraz to nawet plamienia nie ma! nie wiem co robić czy brać mimo wszystko dalej tabletki czy darować sobie to branie i czekać na nowy okres? jak myślicie? z góry dziękuje za odpowiedz!! pozdrawiam

Gość yasmin pytanie
proszę bardzo o rade bardzo bardzo bardzo :)

Gość yasmin pytanie
gerber dziękuje a mogę poznać Twoje zdanie w tej sprawie co Ty byś zrobiła?

Gość yasmin pytanie
dzieki! masz racje przejdę sie dziś do gina ale mimo wszystko jestem zdołowana ta sprawa!

Gość bbbbbbbbbbbbbb
trudna sprawa

Gość yasmin pytanie
tylko jak ostatnio byłam u gina to lekarz powiedział, że moge brtac jak bede miec plamienia a na innych forach czytałam, że nie można brac w dniu plamienia wiec już zgłupiałam :(

Gość yasmin pytanie

Gość kaviii
brala dalej normalnie - ale przez pierwsze 7 dni dodatkowa antykoncepcja jesli nei bierzesz od 1 dnia okresu to dziala dopiero po ok. 7 dniach

Gość yasmin pytanie
kaviii dziękuje! a skąd wiesz o tym? a czy to normalne, że po tabletce moge okresu nie mieć już teraz? ani plamienia?

Gość yasmin pytanie
kaviii nawet jeśli to nie był pierwszy dzień okresu brałabyś dalej tak?

Gość yasmin pytanie

Hmm, niestety nie pomogę, bo nigdy nie jadłam tabletek anty. Ale moze rzeczywiście lepiej zadaj to pytanie wdziale o antykoncepcji.

Ja bym brała dalej. To są hormony nie cukierki, różne rzeczy się mogą dziać. Widzisz zapytałaś ginekologa co ci odpowiedział, a ty się radzisz jeszcze na forum, dziewczyno.

Gość yasmin pytanie
zapytałam sie bo czytałam na forum ginekologicznym atrykuł napisany przez ginekologa i tam było napisane, żeby zacząć brać w pierwszym dniu krwawienia a nie plamienia wiec zwątpiłam!

Radziłabym jednak słuchać się swojego ginekologa, poza tym cięzko czasami odróżnić pierwszy dzień miesiączki a plamienie. To plamienie w dniach kiedy miałaś mieć okres?

Gość yasmin pytanie
tak w dniu spodziewanego okresu ja to w ogole ostatnio mam problemy z okresem w lipcu mialam cały czas zamiast okresu takie plamienia w sierpniu pierwszego dnia plamienie skape tez brązowe a potem tylko 2 dni normalna krew i teraz znowu podobna sytuacja skape plamienie zazyta tabletka i po wszystkim ani plamienia ani krwi w sierpniu byłam u gina zrobiła mi badania cytologiczne wynikow jeszcze nie mam może jak dzis pojde to już bedą i od razu zapytam czy mam brac dlaej te tabsy

Gość yasmin pytanie

Gość yasmin pytanie
no i niestety gina nie zastałam :( ale wezmę dziś mimo wszystko kolejna tabletke