Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poród

objawy porodu

Polecane posty

Gość poród

wiadomo moga odejsc wody, moze odpasc czop, a poza tym? podobno bardzo boli brzuch? mowi sie o skurczach-tzn skurcze"kaśki"? piszcie prosze bo u mnie to juz tuz tuz

u mnie tez niebawem... i tez sie boje ze nie bede wiedziala kiedy a wszyscy sie smieja ze to taki bol ze odrazu sie wie ze to to :) takze napewno poznamy...

Gość porod
ja mialam jakies bole w nocy, brzuch twardy ale to pewnie jeszcze nic w porownaniu do tego co nas czeka?

ee tam nie ma sie co nastawiac na straszny porod. damy rade! ja si enastawiam ze bedzie nie tak strasznie i szybko i mam nadzieje ze tak bedzie.... w koncu bedzie na koncu nagroda jak sie przytuli dzidzie swoja:D

Gość poród
dokladnie:) boje sie jedynie zeby nic malej sie nie stalo, a sama wiem ze dam rade

Gość NIKI..
ja rodze za 2mies.i sie boje jak nie wiem bo to 1moja ciaza i nie wiem czy dam rade wytrzymac bol....poniewaz ciezko znosze jaki kolwiek bole i mdleje ze strachu od razu:(:(:

NIKI nie bój się! ja sie nie bałam bo nie zdawałam sobie sprawy jak to może boleć. Ból fakt faktem jest okropny ale do przeżycia. Ja tez jestem delikatna. Moja ginekolog zastanawiała się jak ja urodzę skoro mnie bolą badania. A tu proszę po długich godzinach męki taka nagroda. W czasie porodu chciałam umrzeć :P a teraz bym sie wróciła do tego dnia. Warto trochę pocierpieć. Może bedziesz miała lekki poród. Powodzenia