Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Nie wiedziałem, że jestem aż tak brzydki

Polecane posty

Gość brzydall

Zawsze miałem kompleksy, a dzis własna matka mi powiedziała, że powinienem poszukać dziewczyny, która nie patrzy na wygląd :O. Jest gorzej niż myślałem.

Gość przegrałeś zycie
:classic_cool:

Gość hihiiiihihihihihihihiiihhhi
dawaj fote sprawdzimy

Gość daj se siana
:D jak miło

Gość a tam......
masz czlowieku po prostu ciekawa urode. Ale fakt kaktem ze dokad sie nie zaakceptujesz to dziewczyny nie beda Cie chcialy, nie przejmuj sie pokochaj sie

Gość brzydall
Jest źle, skoro już własna matka ma takie zdanie.

Gość frk-0999
Źle mamę zrozumiałeś! Powinieneś sobie poszukać kobiety, która nie patrzy na wygląd ponieważ taka, która bedzie z Tobą tylko ze względu na wygląd a nie dostrzeże zalet charakteru, nie jest po prostu Ciebie warta :classic_cool:

eee tam facet jak jest niewiele ladniejszy od diabla, to juz moze byc ;) uszy do gory :)

Może jej chodziło po prostu o to, że takie dziewczyny zwykle są puste i niezbyt ciekawe... Jeżeli patrzą oczywiście tylko na wygląd. Pozdrawiam i nie przejmuj się. :) Mama na pewno chciała dobrze, tylko Ty wyolbrzymiłeś jej słowa :)

Gość wygieta wagina
ales dala z tymi uszami :o a jak odstajace i duze uszy to jego kompleks :P

Gość brzydall
Ja mysle, że wyraziła sie całkiem dosłownie. Wiem, że nie jestem przystojny, ani nawet przeciętny ale nie musiała mi o tym przypominać.

Gość moj najukochanszy ma
odstajace uszy i sa najcudowniejsze na swiecie:)))

pewnie są gdzies dziewczyny, ktore lubią takich jak Ty.. np w domu starców :P albo w instytucie dla ociemniałych :P:P a serio - powiedz matce, ze gdyby Ci lepiej ojca dobrała, to bylbys przystojniejszy

Gość rowniez brzydal
zapewne masz juz sporo lat i nigdy nie miales dziewczyny, ciagle marudzisz, mamuska miała tego dosyć i Ci szczerze powiedziała zebys poszukał takiej co Cie zaakceptuje:o domyslam sie ze przykro usłyszec cos takiego od matki ale juz czas pogodzić sie z losem🖐️

Gość brzydall
W domu starców szukał nie będe :P. Choć pomysł z niewidomą nie jest taki zły. Może powinienem się zgłosić na wolontariat i pomagać przy osobach ociemniałych? Wiem, że to była ironia ale tak właściwie to jest jakieś rozwiązanie. Wolę już z matką nie gadać , jeszcze mi znów powie coś w tym stylu. A to z pewnością nie pomaga w walce z kompleksami.

no wlasnie - znajdz sobie ładną ociemniałą... nawet mozesz z kilkoma naraz kręcić.... na pewno tego nie zobaczą :P

Gość brzydall
Ciekawe co? Może załóżmy firmę zajmującą się pomocą osobom niewidomym, w ten sposób może się natkniemy na jakąś fajną dziewczynę :P

lepiej - załóż agencje dla ociemniałych modelek :P nie dosc, ze pomozesz niepelnosprawnym uwierzyc w siebie, unijne fundusze wyciągniesz, to jeszcze extra dupencje wyhaczysz :P

Gość lubie pomidorową
Mój chłopak też jest podobno brzydki, wszystkie koleżanki mi mówią, że stać mnie na lepszego, bo wcale nie jest aż taki słodki z charakteru:P Zawsze tylko słyszę, że fajnie się ubiera, ale to wsyztsko. A dla mnie, mimo, że soie zdaję sprawę, że na modela to on sie nie nadaje to jest dla mnie po prostu piękny i łączy nas taka chemia, której często brakuje w związkach z tyi super przystojnymi. Także głowa do góry:P)

Gość brzydall
komiczne, nie wiem czy patrza, nie zauważyłem. Ale zdaje się, że odwracają wzrok, patrzą wszędzie tylko nie na mnie. Chyba moja osoba obraża ich uczucia estetyczne.

Gość brzydall
lubie pomidorową , twojemu brzydalowi sie akurat trafiło, ale ludzie trafiają też 6 w totka, jest to zwykły fuks i zdarza się wyjątkowo rzadko.

nie patrzą na zegarek - czyli nie jest tak źle :P bo jesliby patrzyły, to znaczyłoby że myślą np. \"o kurcze 14.40 a już straszy :P:P\" ogolnie to nie pękaj - zadbaj o ciuchy, dobry bajer i wyrwiesz cos konkretnego.. po prostu musisz sie wiecej starac niz przystojniak

Gość dowcip Ci sie stepił
ostatnio :o

Gość brzydall
komiczne, próbowałem się starać, robiłem tak jak piszesz i w ten sposób poznałem kilka ...koleżanek. Za każdym razem nie miałem tego czegoś. Nie wiem co to jest, nigdy nie zostało to sprecyzowane. Ale domyślam się.

Gość lubie pomidorową
Nieprawda:) Jest wiele dziewczyn, które nie chcą mieć takiego potencjalnie ładnego chłopaka, bo to niesie ze sobą pewne problemy. Inne dziewczyny, chłopak się mniej stara, no bo przecież jest ładny, mało która lubi, żeby jej facet wyglądał lepiej od niej:P A poza tym tacy "modele" są po prostu nieciekawi, człowiek dąży do ideału, co innego gdy ma takiego przy boku. Zresztą, facet, który się dobrze ubiera ma swoje pasje, nie jest "nudny" i ma po prostu coś więcej do zaoferowania kobiecie niż tylko idealny wygląd nudzi się szybko.

Gość brzydall
lubie pomidorową, małe sprostowanie. Kobiety nie chcą mieć ładnego, z tym się zgodze, ale brzydkiego też nie. Mają pewną granicę tolerancji braku urody. Przeciętniak - tak, brzydal - nie.