Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Nie wiedziałem, że jestem aż tak brzydki

Polecane posty

Gość frk-0999
Brzydall obserwując ludzi dochodzę do wniosku, że w stosunkach międzyludzkich najważniejsza jest postawa jaką przyjmujemy. Oczywiscie osoby nieatrakcyjne fizycznie mają trudniej, zdecydowanie trudniej. Ładni, piękni nie muszą robić niczego, są pożądani dla ich urody i wdzięku. Jeśli jednak, naprawdę nieatrakcyjny fizycznie mężczyzna w oparciu o poczucie wartości swojej osoby, wyrobi w sobie postawę pewności siebie, to najprawdopodobniej don Juanem nie zostanie, ale może stac się dla pewnych typów kobiet, interesującym. Komiczne czyli wiemy o co chodzi. Nazywam to arogancją bo chamstwo ma dla mnie jednoznacznie pejoratywny wydźwięk. Oczywiście, że to samo zachowanie w ramach jednej sytuacji może być odbrane jako arogancja, a w innej sytuacji wobec innej osoby będzie uznane za chamstwo. Zakładam po prostu, ze staram się zachowywać proporcjonalnie do sytuacji, jednocześnie wpływając na przebieg zdarzeń. Zgadzam się w 100% że przesadnie miły mężczyzna, ugrzeczniony jest po prostu nieatrakcyjny dla 90 % kobiet.

Gość brzydall
Kart kredytowch też nie posiadam. Ogólnie przerąbane na całego.

Gość brzydall
Myśle, że nawet z tymi 3 kartami kredytowymi byłbym bez szans :(

Gość brzydall
Faith, serce nie jest żadną podstawą to tylko pusty frazes. W życiu obowiązują twarde reguły.

Gość brzydall
I znów frazes :P

Gość i znów frazes

Gość brzydall
Jeszcze nie , ale już niedługo

Gość do brzydala
wyżęj dupy nie podskoczysz - nie jestes przystojniakiem i juz ale kurde - przestań użalać się nad sobą co - TY jeden na świecie nie dostałeś w prezencie od natury urody? nie tylko od urody zależy powodzenie a może Twój problem polega na tym, że startujesz do najlepszych lasek w okolicy?

Gość 30
to prawda:) dobry i sobą tylko ne uciekaj od tej nagrody:) jak ja juz spotkasz:)

Gość dmon
No to najwyższy czas się pogodzić ze swoją szpetotą... Jeszcze całe przez Tobą w tym ciele.

Gość brzydall
Nie startuje do tych, u których nie mam szans. Ale nawet u pozostałych nie mam. Mogę być miły i dobry, mogę być pewny siebie i arogancki. Ale to nie zmienia faktu, że dziewczyna wstydziłaby sie pokazać ze mną wśród ludzi.

Gość do brzydala
i coś jeszcze mi powiedz - gdyby zaprosiła Cię na kawę bardzo brzydka dziewczyna byłoby Ci miło czy pomyślałbyś "no tak, jestem tak brzydki że tylko ona mną się może zainteresować" ?

Gość a jesteś prawiczkiem
??

Gość brzydall
brzydkie dziewczyny szukają tylko przystojnych żeby się dowartościować, więc taka sytuacja sie nie zdarzy

Gość brzydall
Może i dosadne pytanie ale chyba oczywiste

Gość dmon
brzydall - naprawdę myślisz, że kobieta brzydka szuka ładnego, zęby podbudować poczucie własnej wartości? Chyba tylko głupia i pusta.

skoro jakas sie z nim przespala to nie moze byc brzydki. oto ten cel.

chociaz to jest chyba bledne rozumowanie.

Gość brzydall
Nigdy nie miałem dziewczyny. To chyba jest oczywiste.

Gość do brzydala
ma na celu otrzymanie szczerej odpowiedzi i zrozumienie - być może - w czym tkwi naprawdę problem naszego kolegi :) (jakim sposobem ten brzydkie dziewczęta umawiają się z przystojniakami? uwierz mi - oni nie lubią brzydkich czy brzydcy chłopcy robią to samo?...) wszystko jest w głowie

Gość brzydall
dmon myśle, że na dłuższą metę taki związek by ją męczył. Może na początku jakos by było, taki bunt przeciwko normom społecznym. Ale potem zaczęłyby się spojrzenia na ulicy, docinki znajomych i rodziny...Która by to wytrzymała?

Gość dmon
piszesz teraz o związku brzydkiej z brzydkim? bo już zakręciłam się.

Gość brzydall
dmon pisze o związku gdy jedna z osób lub oboje są brzydcy

Gość dmon
Więc szansę na w miarę normalny związek, bez docinków znajomych i rodziny ma tylko ładna para? A co z resztą?:O Wiesz że de gustibus...?

Gość brzydall
Może i o gustach sie nie dyskutuje, ale kafe polega właśnie na dyskusjach. Ładna lub przeciętna, czyli zdecydowana większosć par. Nie chodzi o to żeby być przystojnym. Wystarczy nie straszyć brzydotą.

Gość dmon
Aż tak straszysz? Co takiego jest w Tobie? Masz garb, kaprawe oczy, straszliwe blizny? A może po prostu jesteś nijaki?

Gość brzydall
Nie będe sie rozpisywał szczegółowo, ale naprawde mam całą mase defektów. I bardzo chciałbym być nijaki, ale do tego mi też sporo brakuje.

Gość dmon
Może właśnie jesteś nijaki, większość ludzi jest taka.