Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowska

szampon do codziennego mycia włosów

Polecane posty

Gość krakowska

Witam! Mam do Was pytanie jaki szampon do codziennego stosowania nie zniszczy włosów? Mam włosy normalne, nie przetłuszczają mi się, ale są kręcone i jeśli wieczorem ich nie umyję, to następnego dnia wyglądają po prostu brzydko...Do tej pory używałam szamponów gliss kur, ale obawiam się, że jeśli nadal będę nim myła włosy to zbytnio się wysuszą... Bardzo proszę o pomoc

Gość krakowska
nieeee....szampony z avonu to jedyne po których dostaję strasznego łupieżu!!! a na linka się nie nabiorę ;P

Gość krakowska
up

Gość szmaragdowa_irlandka
hey:) ja tez iałam taki problem. Ztym ze włosy myje zawsze rano. I doszłam w koncu do tego , że najlepszy do codziennego mycia wlosow jest szampon dla dzieci!!! Bo jest delikatny i ich nie niszczy, a bejbiątkom czesto sie myje włoski co dzień;) dlatego własnie uzywam szamponu johnson's baby, taki żolty. Dla mnie jest super- ładnie pachnie , pieni sie, wlosy sa miekkie i ladnie sie układaja;) ALe pamietaj , że jeśli włosy masz kręcone to chyba powinnaś po każdym myciu traktowac je jakąs nawilżającą odżywką;) bo jeśli nie to nawet najlepszy szampon nie pomoże;P pozdrawiam;)

YUNG z Rossmanna Moj ulubiony jest BIALY, YUNG Aroma Shampoo, pachnie kokosem, mlekiem i wanilia, nie wysusza wlosow. Ewentualnie Pollena Barwa

Gość krakowska
dziękuję Wam bardzo :) w sumie to stosuję tylko maseczkę do włosów raz na jakiś czas...będę musiała kupić jakąś odżywkę do codziennego stosowania. Jaką byście poleciły?? Pozdrawiam :)

Pantivit Joanna Algi Morskie (boski zapach) lub Czarna Rzepa jeszcze w sprayu Gliss Kur Azja Spa, pachnie landrynkami i jest super, ale bez splukiwania, i buteleczki starcza na bardzo dlugo.

Ja również myję codziennie rano włosy, choć nie przetłuszczają się mi, ale na drugi dzień nie wyglądają zbyt korzystnie. Niedawno odkryłam genialny szampon oczyszczający Phytoprogenium http://av.pl/2097,phytoprogenium-szampon-oczyszczajacy-dla-kazdego-rodzaju-wlosow-200-ml.html , który jest idealny dla każdego rodzaju włosów. Można stosować go codziennie i póki co to jedyny szampon, który prawdziwie odżywia włosy i nie powoduje ich łamania oraz wypadania spowodowanego częstym myciem głowy. Ponadto w aptece internetowej http://av.pl/ już jutro z okazji Walentynek rabat aż 10 zł od 99 zł kwoty złożonego zamówienia. Wyłącznie w Święto Zakochanych do północy!

Gość gość
Ja polecam dziecięce szampony są łagodne i można je stosować codziennie