Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HIGIENISTKA

UWAGA!!! Ogłaszam rozpoczęcie obowiązkowego bilansu dla Forumowiczów

Polecane posty

Gość HIGIENISTKA

jakiekolwiek próby oporu grożą poważnymi sankcjami. Proszę ustawic się w kolejce Bimbaski ;)

Gość HIGIENISTKA
badane będą następujące parametry: - waga - wzrost - ciśnienie tętnicze - wzrok - poziom cukru we krwi - stan kręgosłupa

Gość frk-0999
...a skład spermy? Organoleptycznie?

- waga - kosmicznie duża - wzrost - śmiesznie niski - ciśnienie tętnicze - przedzawałowe - wzrok - mógłbym zostać piratem - poziom cukru we krwi - oranżadka ;) - stan kręgosłupa - pętelka już się zdiagnozowałem :D

Gość HIGIENISTKA
a ja wygrałem życie -> jeśli nie zaczniesz cwiczyc i nie rozoczniesz diety, przegrasz życie ;) Ariane84 -> ktoś musi o was zadbac ;) Alice_1990 -> oczywiście, że tak. Następna jest Pijawka:) frk-0999 -> nie trzeba Cię badac, by zdiagnozowac co Ci dolega :P

waga - wprost proporcjonalna do wzrostu :D wzrost - ciągle się rozwija. ciśnienie tętnicze - tańczy breaka :o wzrok - , - 4 dioptri :o (sokoli) poziom cukru we krwi - 2 kinder bueno + sok bananowy :o stan kręgosłupa - zastygniety :o inne tsh - zaburzony :o ubytki jeden ząb poszedł na spacer :o 2 paznokcie się połamały :o 3 włosy odmówiły posłuszeństwa :(

Gość HIGIENISTKA
Alice_1990: 1. waga - 52 kg 2. wzrost - 167 cm 3. ciśnienie - 120/76 4. wzrok - w normie ;) 5. poziom cukru - w normie 6. lekka skolioza :P porada: musisz zadbac o odpowiednią postawę i wykonywac proste cwiczenia korekcyjne

Gość tervinierni kjokkonen
ja się zgłaszam!:D