Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona anulka

facet zapominajacy karty

Polecane posty

Gość a ja powiem tak.....
anulka nie zapowiada sie zbyt pieknie ten związek. Już nie mowie ze facet ma być super zaradny i bogaty (bo obydwoje maja być zaradni) ale ten Twój juz przegina. Przestan za niego placic!! Kazdy placi za swoje zakupy, za swój bilet do kina. Chyba ze chcesz mu zrobić niespodzainke lub prezent. Ale to raz na jakis czas a nie non stop. Rece mi normalnie opadają jak czytam cos takiego :O

Gość nicosik
gdzies powyzej przeczytalem, ze facet musi miec kase, samochod i cos tam jeszcze. czyli rozumiem, ze fact, jest facetem jesli ma skore, fure i komore, tak? moze dodam do tego kark i mase zlota wokol niego. no coz, bogaty nie jestem, zarabiam nie duzo, czyli nie jestem facetem? :o co proawda wykorzystywania tez nie cieprpie i gdyby ktos non stop chcial zyc za moja kase (nie mowie o przejciowych problemach) to pogonilbym dawno. to samo oczywscie gdy facet wykorzystuje kobiete. owszem, jest to flustrujace gdy nie ma sie szans na wlasny kat, gdy zwykla podla kawalerka kosztuj 250-300tys, to mozna sobie jedytnie pomarzyc:( jednak zwiazek nie istnieje po to aby nawzajem sie wykorzystywac, ale wzajmnie sobie pomagac. a to jest diametralna roznica. do autorki postu. czy rozmawialas z nim o tym szczerze? bo skoro zrabia i utrzymuja go rodzice, to gdzie laduje te kase? dziwne to dla mnie. jednak nie osadzaj go o to, ze nie zarobi na dom. dzisiaj jest to znacznie trudniejsze niz tylko(!) 1,5-2 lata temu. do tego powinniscie sie wziac razem, jesli oczywiscie planujecie dalsze, wspolne zycie.

Gość mihr-un-nisa
Toż to dupa nie facet, żenada :D