Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowac sie czy nie

3000 zl na miesiac na czysto - jechac czy nie?

Polecane posty

Dostalam propozycje pracy za granica. Po odjeciu kosztow jedzenia i mieszkania zostaloby mi ok. 3000 zlotych miesiecznie. Praca 12 godzin na dobe od poniedzialku do piatku. Na czarno. Jechac czy nie? Widzilabym sie z moim chlopakiem raz na dwa tygodnie. Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość czarnula270
a ja zdecydowanie nie... kazdy ma inną sytuacje

Praca polega na wyławianiu z publicznych toalet tamponow oraz podpasek, do tego takze dochodza napiwki za "szybkie numerki" :classic_cool:

Gość yummy mummy
nie jedz..to wcale nie tak duzo,a pomysl sobie,ze tam bedziesz chciala zyc normalny czlowiek,na pewno bedziesz chciala sie na jakies zakupy wybrac,spotkac z ludzmi(na pewno bedziesz miec znajomych)..no chyba,ze chcesz siedziec po pracy w domu i nie wytykac nosa..praca-dom-praca-dom,lipa straszna

Gość 30 lat
Mój mąż po 17 latach pracy zarabia 2.400:O mamy dwoje dzieci i zyc z tego musimy:Ouwazam,ze 3000 na czysto to całkiem przyzwoita zapłata.ja bym pojechała i spróbowała;)

Gość mamonita
sama bym nie pojechala ale z kim znajomym napewno

3000 zl by mi zostalo na wlasne wydatki, typu piwo czy wyjscia do kina. Moze jeszcze jakies dodatkowe pieniazki by byly za nadgodziny. Nie wiem sama - w sumie nawet nie mialabym czasu sie uczyc jezyka, chyba ze w weekendy. Ale troche moglabym odlozyc.

Gość Tez bym nie wiedziala co robic

Gość malutko
ja w norwegii zarabiam 90zł na godzine dniówka 900zł miesiac ok 18 tyś

Wow, malutko - no to mnie pocieszylas :-) A myslalam, ze to nawet nie tak najgorzej te 3 tysiaki :-o

tyle w norwegii płaca..??? a jakie zycie pewnie jest drogie , ponad połowę to zostawiasz chyba na rachunki...mozna wiedziec co robisz ..?

no wlasnie ty policzylas 3 tys polskich zlotych ale nie wzielaz pod uwage ze zycie za granca jest drozsze i te 3 tys zl to wcale nie jes tak duzo jaks ie wydaje 🖐️

To sprawdzone zrodlo - moja kuzynka tam byla i wskoczylabym na jej miejsce, bo ona od pazdziernika wraca na studia. Zadne burdele itp. No ale nie wiem, czy jechac. To by bylo dobre dwa lata za granica.

Gość wiczorkiemm
2 lata? czy tak ci za miesiac zapłacą:) to jechac:) luty minie i masz kase:)

Gość wiczorkiemm
jak sie nie ma pracy to nawet najmniejszy zastrzyk energii jest jak moc wodospadu wiele daje:)

Gość nie mam zadnych zalet
ja bym poiwedziala, ze jechac tyle ze jak na dwa lata ... ze zwiazku moze nie wyesjc nic ale akurat tym bym sie nie przejmowala daleko? latalabys co 2 tygodnie - skoro mowisz ze widzialabys sie z chlopakiem co 2 tyg

Gość jeśli już wyjechać
to nie za takie małe pieniądze :( realnie ok. 250 h/ miesiąc , w przeliczeniu z nadgodzinami ponad 300, oferują ci może ok. 5 tys. - stawak godzinowa słabiutka :( Chyba, że praca jakas wyjątkowo lekka, to może ... jeśli coś potrafisz, nie daj się wykorzystywać i szukaj innej pracy, gdzie zapłacą więcej ...

Gość jesli juz wyjechac Ty kpisz
??

Gość Alka jestes zmija
to bardzo lekka praca i dziwiłam sie ze jeszcze wybrzydzała jakby miała co zaprojektowac oj to tak ale isc i cos odspeiwac i chodzic po scenie dajcie spokoj. jeszcze jej sie robic nie chce a płaca jej za samo stanie :)

Gość jesli juz wyjechac Ty kpisz
Moze Alak to i zmija ale Ty popierdolona i to zdrowo . Co plebanie o irce ogladalas?

Gość Alka aaabbbbbbbbb
a mis ei cholera jechac nie chciało a praca lekka płacili za nic a ja chciałam kase od faceta robic mi sie za h.. nie chciało ale kopli mnie w d.. i pojechałam z laską do londynu

Gość faktycznieee
popierodlona ta Alka.. za nic i jeszcze robic sie jej nie chciało..

Gość 3000 na raz
dużo. No chyba ze sie zyło na koszt męża to faktycznie robic sie nie chce. I czeka ze facet sam zabuli jej 5000 tys jelsi baba jets bez kasy i wybrzydza 3000 a ma długi bo na hulanki zaciahbeła kredyt na auto i na wynajem mieksznia to mowi to jedno suka:P

ALE DOKAD TY WOGOLE CHCESZ POJECHAC?JA MIESZKAM W ANGLII o przepraszam za literki...wiec mieszkam w angliii zarabiam prawie najnizsza i mam jesli na polskie przeliczyc 9 tys wiec nie ladoj sie w jakies gowno za 3 tys zl..

Gość 30 steczka
jak nie ma kasy 3000 to nie gowno tym bardziej ze w polsce nikt ja do robty nie chciał.

czytalas dokladnie jaka to ma byc robota????za 3 tys to w czystym burdelu w polsce moze siedziec a nie numerki w kiblach...hmmm,ale to jeszcze zalezy jak kto sie szanuje