Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napuszona majka

dobry szampon

Polecane posty

Gość napuszona majka

Dziewczyny jakiego szamponu uzywacie?jaki uwazacie za dobry? co sadzicie o drogich, markowych szmponach sprzedawanych w aptekach.Moim problemem sa wypadajace wlosy.Mam tez problem z przetluszczaniem a po niektorych szamponach mam tez lupiez.Czy stosujecie jakies szampony ziolowe o delikatnej formule?Czy nie macie po nich problemu z puchem na glowie?Ja niestety mam...

Gość ja po KAŻDYM szamponie
muszę nałożyc odżywkę,bez tego nie rozczeszę włosów:-oA szmaponów używam różnych,aktualnie mam Shaumę,do włsów farbownaych.

Na wypadające i tłuste włosy dermena mi kiedyś pomogła i chyba teraz do niej wrócę:O, z tym że ona wysusza włosy, więc puch możesz mieć, skoro masz taki typ włosów, moje są proste i sztywne, więc się nigdy nie puszą:)

Gość ewelina1
Hej jest tylko jeden szampon który pomaga, to szampon błotny z minerałami z morza martwego.Rewelacja działa na 100% ,jest u frania www.mydlarnia.info no i nie ma efektu "puchacza"

Gość Asiaak
Ja używam tylko profesjonalnych kosmetyków, a od dłuższego czasu są to tylko kosmetyki firmy Farouk, obecnie szampon i odżywka z serii jedwabnej Silk Therapy. Polecam http://www.farouk.pl :)