Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

achol

tez macie dola przed powrotem na studia...??

Polecane posty

Gość ja dzis wrocilam
z anglii.. i pojutrze przprowadzka --------> dol- jak ajbardziej :(

Gość Justynaaaaa
To zróbcie sobie wolne.:D

Gość yep
nic mi nie mówcie, dół mnie przytłacza... jak sobie pomyślę o tych wszystkich beznadziejnych ludziach, o tym obleśnym mieście, wczesnym wstawaniu, nauce, ciągłym biegu... :o wakacji chcę...

i ten budzik dzien w dzien.. i ta jesien/zima, kiedy rano sie budzisz i musisz swiatlo zapalac.. i zimno i szaro.. oj nie :(

Gość yep
od poniedziałku zaczynam zajęcia, więc w sobote wybieram sie na gorące scatparty z moimi kolegami z roku

Gość bydgoszcz_ukw
ja tez na ukw :)

Zmieniam z zarzadzania na stosunki miedzynarodowe. Moja humanistyczna dusza odcisneła swoje pietno, nie moglabym zniesc przez 6 lat przedmiotow scisłych. Poza tym bylo okropnie, ciezko mi było sie przestawic na scisle przedmioty duzo sie uczylam zeby zaqliczyc rok, pijałam wywar z melisy i ryłam jak opetana. Ale z biegiem czasu zmienilabym sie w choleryka. Mam chociaz nadzieje ze przepisza mi kilka przedmiotow. Justynaaaaaaa Niestey nie jestem na tyle zdolna zeby zrobic dwa kierunki na raz, widzisz mialam problemy z jednym. Mam nadzieje ze tym razem nie bede zalowac... A moze ktos z Was studiuje stosunki miedzynarodowe i napisze cos na temat tego kierunku?

halooooloo codziennie,czy Ty zaocznie studiujesz?? jak do 18 to chyba zaoczne, ale sie upewniam :)

no i zima bede wstawala w srodku nocy i na spiocha bede szla w zaspach;[ na moj przystanek w mrozie -15 a pozniej bede czekala pol godziny na pks bo zawsze sie spoznia

nigdy nie mialam dola z takiego powodu ani jak szlam do szkoly, ani wtedy gdy sie studia zaczynaly wrecz przeciwnie b. sie cieszylam;)

Gość Justynaaaaa
Zarządzanie to przecież kierynek humanistyczny.:D Heh, ja sobie ułożyłam plan tak, żeby zrobić to, co chcę, kiedy chcę. Także poniedziałki mam wolne, we wtorek będę się pojawiała na 3 przedmiotach, gdyż to teningi i obecnym trzeba być, w środę - choć mam od 8 do 19 non stop, będę tylko na dwu przedmiotach, w czwartek - się zobaczy, spróbuję pójść za tydzień na 3, bo dziś zrobiłam sobie wolne;), a piątek albo zrobię sobie wolny, albo pójdę pograć na komputerze, a potem na boks.:) Jak się obudzę jutro, to pójdę. Jeżeli nie - to nie.:D Fajne są studia, zero odpowiedzialności, zero stresu, nie to, co praca, gdzie trzeba, naprawdę trzeba, wstawać codziennie i wysiedzieć swoje.

Gość ja mam bo chora jestem
i plan do du.py bede na naogach od 5.oo do 21.oo poza domem przez dojazdy w poniedzialku i wtorki i piatki nie lepiej, poza tym do 18.oo i te powalone okienka

Ja się cieszę, że wracam na wydział, bo studia to naprawdę jest luz (przynajmniej w moim przypadku). Uczę się tego co lubię, mam czas dla siebie. Te wakacje to była nieustająca praca i wreszcie sobie wypocznę:D:)

Zarządzanie to przecież kierynek humanistyczny. Heh, ja sobie ułożyłam plan tak, żeby zrobić to, co chcę, kiedy chcę. Także poniedziałki mam wolne, we wtorek będę się pojawiała na 3 przedmiotach, gdyż to teningi i obecnym trzeba być, w środę - choć mam od 8 do 19 non stop, będę tylko na dwu przedmiotach, w czwartek - się zobaczy, spróbuję pójść za tydzień na 3, bo dziś zrobiłam sobie wolne , a piątek albo zrobię sobie wolny, albo pójdę pograć na komputerze, a potem na boks. Jak się obudzę jutro, to pójdę. Jeżeli nie - to nie. Fajne są studia, zero odpowiedzialności, zero stresu, nie to, co praca, gdzie trzeba, naprawdę trzeba, wstawać codziennie i wysiedzieć swoje.