Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i bezradna

co mam robić??? zakochałam się...

Polecane posty

Kilka miesięcy temu poznałam fajnego faceta... tak się złożyło, że był nawet u mnie w mieszkaniu... (ale seksu nie było)... jednego wieczoru przyszedł do mnie i chciał czegoś więcej, ja się nie zgodziłam... Powiedział, że więcej nie przyjdzie. No i teraz zakochałam się w nim, zrobiłabym wszystko dla niego, ale nie mam jego numeru telefonu (on mojego numeru też nie ma). Wiem mniej więcej gdzie mieszka (bardzo blisko mnie), ale przecież nie pójdę go szukać... co mam robić? jedyny jakikolwiek kontakt z nim to mam jego nicka na skypie, ale jak tam piszę i tłumaczę kim jestem, to on mi odpisuje, że nie zna mnie... zgłupiałam kompletnie. Czy już nie mam żadnych szans? a może jest jakiś sprytny sposób, by wrócił do mnie???

oj... to trochę się podłamałam... nawet bardzo :( chyba tak rzeczywiście było... ale chyba jestem faktycznie, głupia, bo teraz się zakochałam i już bym mu nie odmówiła... co za porażka, a najlepsze jest, że widzę go zawsze w kościele, nigdy poza kościołem nie mogę na niego trafić, nawet po Mszy, pech jakiś :O