Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annisia

plamienia krwia kilka dni przed okresem

Polecane posty

Gość annisia

od 3 miesiecy kilka dni przed okresem mam plamienia krwia i pobolewa mnie brzuch i dopiero dostaje normalny okres. bylam u pani gilnekolog i zbadala mnie i stwierdzola ze wszystko ok ale to krwawienie przed okresem mnie nie pokoi ?? co to moze byc? moze miał ktos cos takiego?

Gość po co zakladasz
bzdurne topiki skoro doktor powiedziala Ci ze jest ok ? My wyrocznia jestesmy ? Co chcesz uslyszec?? LECZ SIE !!!

Gość annisia
doktor powiedziala ze ok ale dla mnie nie jest ok skoro plamie. zakladam dlatego ze mzoe kiedys ktos tak miał i czym to było spowodowane!!

Gość aaaaaa123456
bierzesz pigulki anty ???

Gość annisia
nie biore pigułek!!

Annisia, ja tak mam i to hormony u nas to powodują. Ja mam 4 dni plamienie i w 4 dniu a własciwie w nocy dostaje własciwy okres. Nie martw sie, taka nasza \"uroda\" :D

Gość Dlaczego Wy do jasnej
cholery do lekarzy nie chodzicie????? Kazdy czlowiek jest inny, inaczej reaguje i iinej recepty potrzebuje😠

Gość łzwiąca21
Ja mam tak samo. Gdyby nie fakt, że zrobiłam gruntowne badania lekarskie (cytologie, USG) to rzeczywiście byłabym zaniepokojona. Wiem, że niby jest OK, ale przyznam, że te plamenia też mnie zastanawiają. Tylko jaka może być ich przyczyna? Wcześniej tego nie miałam. Tabletek także nie biorę.

Gość łzwiąca21
W jaim jesteś wieku Annissiu??? Może to jakieś zmiany związane z wiekiem i przekwitem??

Gość annisia
mam 26 lat wiec napewno nie z przekwitaniem.

Gość łzawiąca21
ja trochę więcej więc tym bardziej nie wiem, jaka może być tego przyczyna, skoro takie objawy występują w różnym wieku Pozdrawiam

Gość a u mnie dzien
przed wlasciwym okresem wystepuje takie lekkie brazowe plamienie. ale nie zawsze czasami jest a czasami nie