Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dadaa

brudny problem

Polecane posty

pewnien mężczyzna nie dba o higiene , tzn myje się ale już 2 raz zauważyłam że nosi po 3 dni te same gatki co moge zrobić by się nie obraził a znienił swoje maniery???

Gość srapatapa
najlepiej powiedz w prost i nie owijaj w bawelne ze to nie higieniczne. fu jak tak mozna 3dni w jednych gatkach! moim zdaniem trzeba rozmawiac szczerze.

no tak , tylko że jak już raz powiedziałam to sie obraził ze \"sie nasmiewam\" i tłumaczył się że mu się poprostu spać bardzo chaialo i poszedl spac szybko bez wieczornego myju myju....

Gość srapatapa
jak by to bylo 1 raz to rozumiem ale jak notorycznie to chyba lubi swoje smrody bo nierozumiem jak mozna isc spac bez mycia albo sie umyc i ubrac te same gacie??? przepraszam ze to pisze ale to brudas moim zdaniem bo niemam innego wytlumaczenia dla niego ani niewiem co ci poradzic skoro probowalas zwrocic mu uwage na higiene

Gość srapatapa
mivhal pravda niezgadzam sie z toba bo higiena jest wazna albo najwazniejsza, jak by moj maz sie nie umyl przed wejsciem do lozka to bym go do niego nie wposcila albo bym sie przeniosla do pokoju dzieci

do \"Michał pravda\" prać te brudy owszem , ale skoro ja je zmieniam codziennie to dlaczego on am chodzić po 3 dni w tych samych. I nie chodzi mi tu o smrodek ale o higiene . więc skoro Ty także nosisz po kilka dni te same majtki to zainwestuj w mydełko i pomyś sobie co by twoja powiedziala gdyby codzien zaglądając w rozporek widziała te same gatki...

Gość srapatapa
dadaa czy on myje zeby

tak , zawsze czyściutki zadbany , tylko ostatnio zdarzylo mu się to 2 razy i nie mam pojęcia dlaczego, moze on myśli że nie musi się już starać??

co to za facet co jest z higieną na bakier,od takiego można sie jakiejs choroby nabawić,np.grzybicy czy zakażenia dróg rodnych.

a może jemu sie coś stalo podczas mycia i boi sie wody :) nie wiem co mu się porobiło no ale go Kocham i przeczekam troszeczkę , jeśli się to powtórzy to kupię 5 par identycznych majtek i codzień będe zakładać je ...oczywiście codzień czyste. i zobaczę co on na takie zachowanie

Gość srapatapa
byc moze. moze stwierdzil ze niesa az takie brudne ze zalozyl je ponownie,albo czyste sie skonczyly w szafce.niepotrafie ci pomoc jezeli juz probowalas z nim o tym porozmawiac.

dobry pomysł,możesz mu kupić jakiś fajny męski żel pod prysznic,może się przekona:)

Gość aaaaaaaaale
moze ma 100 takich samych par gaci!!! gupia jestes i tyle

no ok. Dzięki za wypowiedzi . chyba za rączkę będe go prowadzić do łazienki i dawać pod nosek czyste majteczki..

Gość srapatapa
dadaa ci co uwazaja inaczej i wypisuja ze jestes glupia to brudasy

Dziękuję wszystkim normalnym : \"srapatapa\" i \"zębata wróżka\" miłych snów i wszystkiego czyściutkiego :) dobranoc