Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata chrzestny

polecicie mi matę edukacyjną dla chrześniaka, prroszę?

Polecane posty

Gość tata chrzestny

myslę nad mata, bo usłyszałem, że siostra o niej mówiła, ale nie mam pojęcia bladego co to i jaka najlepsza, poradzicie kobietki?

Gość allegrowa
Wygląda tak: http://www.allegro.pl/search.php?string=mata+edukacyjna&search_type=1&description=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7 a wybór zależy od posiadanej kasy, wieku malucha, indywidualnego gustu kupującego. Dodam od siebie, że im więcej "bajerów" - rodzajów faktur tkanin, grzechotek, piszczyków, przywieszek, pałąków tym lepszy walor edukacyjny

Gość tata chrzestny
dziękuję bardzo miłym Paniom!!!

ja tez mam z canpola tylko ze króliczka i mal jest zadowolona- cala zabawa polega na przekreceniu sie na brzuszek i zjadaniu kroliczkowych uczu :P Takze polecam bo nie ejst tak droga jak fisher price a jest naprawde fajna :) moja ma pozytywke :)

Gość ojej jaka pogoda
a ja ogladalam na TVN style program, w ktorym pediatra mowil o matach i stwierdil: im mniej bajerow tym lepiej, bo bobas ma sie na cym skupic, im mniej kolorow tym lepiej, wystarca podstawowe kolory i max dwie docepki sory ale nie moge pisac ostatniej literki alfabetu :P