Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

NARESZCIE WROCILAM Z PRACY

Polecane posty

ale jestem zmeczona ,dzisiaj bylam w 2pracach :i nie mam sily juz a tu jutro trzeba wstac o 5rano znowu

Gość kto wie kto wie
a gdzie pracujesz, jeśli to nie tajemnica? :)

Gość myslę sobie
dzisiaj tez byłaś od 5 rano do tej godziny w pracy? ja 8 godzin nie mogę wysiedzieć a po 10 to już się czuję jak przemielona przez maszynke

Gość kto wie kto wie
ajjj ja nie mam nawet jednej pracy, a Pani prosze bardzo dwie posadki :)

no studiuje zaocznie na kierunku technik uslug kosmetycznych:) ale ja lubie jak mam tak duzo zajec,lubie cos robic ciagle chociaz czasem jestem bardzo zmeczona:

Gość lutyllllllllka
ile zarabiasz u babci, jakie masz dochody, sorry ciekawosc, ja zarabiam 700w szkole

u tej pani zarabiam 750zloty i chodze do niej 3razy w tygodniu czasem 4 a w biurze zarabiam 600zloty,ale daje rodzicom na zycie 500zloty plus oplacam szkole 300zloty a reszta na moje wydatki plus zbieram na prawko

ciezko jest ,moje kolezanki chodze w piatki w soboty na dyskoteki a ja nie mam juz sily po pracy,ale podoba mi sie jak narazie i to jest najwazniejsze

Gość ostrokrzew
To godne podziwu, że nie żerujesz na rodzicach :) Pomyśl, że koleżanki balują na dysce, ale to Ty po studiach będziesz mieć pełne CV. :)

rodzice i tak mu juz duzo dali,no czasem mi zal bo trace te szalenstwa mlodosci ,ale mysle o przyszlosci:)

Gość nie obrazaj studentow
po studiach masz wyksztalcenie wyzsze, a po studium masz wyuczony zawod bez wyzszego wyksztalcenia ...

ale jak by byl kierunek na studjach kosmetyczny to bym poszla na studia:)ale nie ma wiec poszlam na studium:)zawsze chcialam byc kosmetyczka

jest taki kierunek - KOSMETOLOGIA :) potem robisz podyplomowe i jesteś dr medycyny estetycznej na przykład :) to znacznie lepsze niż kosmetyczka od woskowania czy oczyszczania twarzy. ale to moje zdanie oczywiście lepsze na przykład finansowo ;)

Jej to moje marzenia studium kosmetyczne, ile za semestr..?? zazdroszczę ci Anulka🌼 ,masz marzenia które spełniasz ,mnie to juz nic nie czeka:( Pozdrawiam serdecznie!