Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojjjojjjo

Proszę o opinię sukienka... jutro musze dac odpowiedz

Polecane posty

dol jest bardzo ladny material to tafta to nie jest ani a ani beza nie jest wielki dol niczym nie zdobiony tylko tafta ulozona tak jakby hmmm lapana ale nie typowa beza dol mi sie bardzo podoba chodzi mi o gore czy nie jest zbyt ekstrawagancka... bo malo jest takich sukienek u mnie w miescie sztuk dwie...

cena w salonie 1950zl ale bede ja miala za 1400zl bo biore wszystkie dodatki jak cos welon ozdobe do wlosow rekawiczi bolerko i buty i bedzie to pierwszy egzemplarz z tej kolekcji jak Pani sprzeda a kazda nastepna 1950zl zreszta widzialam juz cene nastepnej bo dwa rozmiary mierzylam

ojj ten jest inny zupelnie :)) prawie taki sam jak w moim linku i dekold tez taki z malymi detalami

Gość podoba mi się
śmiało możesz kupować!!

Gość pokaz dół

wlasnie dolu nie ma bo jak pisalam jest to nowa kolekcja ktora wchodzi teraz i nie ma jej na necie kurcze dol jest tak jak sukienka z tafty ulozonej bardzo ladnie ale nie w typowa beze poprost tafta jest ulozona odpowiednio i podpieta ciezko mi opisac:(

Gość Aguniasta
Świetna suknia! Ale sprawdź jeszcze u Madonny. Widziałam podobną w salonie. Super materiał, świetnie dopasowana.

kupilam:)) ta jest z super materialu tafta bardzo wysokiej jakosci bardzo jasne ecrue jak bede miala jej zdjecie to wkleje kiedys bo napewno bede sprzedawac po:)) ale jestem szczesliwa:))