Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polalola

!! jakis czas temu ktoras z Was......!!!!

Polecane posty

miala jakis problem z sukienka... nie pamiętam o co dokładnie chodzilo, chyba chciała sie poradzić czy moze isc w niej na wesele.... i dala link do zdjecia tej sukienki.... to byla taka ładna rozowa suknia... szukalam pól dnia tego tematu i nic:( prosze pomóżcie... tak strasznie mi sie podobala a zgubilam do niej link;(....

z chęcią bym Ci pomogła ale nic takiego nie rzuciło mi sie tutaj w oczy a może poszukaj sobie gdzieś na jakiś stronkach z ciuszkami albo na ebayu czasami można znaleźć coś ładnego

Gość ina tym i na tym
I jak wam sie podoba moja sukienka?

Gość łooooooooo matkooooooooooo
ło matko czy ktos jeszcze chodzi w takich sukienkach na wesela? porażka na całej lini, gdy widze młoda dziewczyne w czyms takim to autentycznie robi mi się jej żal, kompletne bezguscie. W tym roku byłem na 3 weselach i tylko na jednym widziałem kobitę w czymś takim, ale to była kobieta po 50, zreszta ia tak nie wyglądała dobrze i raczej wzbudzała śmiech a nie zachwyt, naprawde nikt juz nie ubiera sie w takie suknie na wesela a zwłaszcza młode laski - chcesz zrobic z siebie starą pindę? gdyby moja żona ubrała się w cos takiego nie chciałbym jej towarzyszyc na tej imprezie. na szczeście czego jak czego ale stylu i wyczucia mody nie mozna jej odmówic :) (to nie tylko moja opinia, na imprezach i nie tylko zawsze jest chwalona za strój :) )

Gość ina tym i na tym
To niby w czym teraz chodza?? Ja tez w tym roku bulam nie raz na wesel u iwlasnie mlode dziewczyny były w długich, tego typu sukniach!