Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemile zaskoczona

elitarny klub kafeteryjnych psycholi??

Polecane posty

Gość niemile zaskoczona

czy mi sie tylko wydaje czy tutaj kilka osób ma poważne zachwiania emocjonalne?? chodzi mi oczywiście o EKKM... nie chodzi mi absolutnie o to żeby kogokolwiek obrażać, tylko o to ze niektóre osoby chyba naprawde zabardzo zostały wchłonięte przez wirtualny świat... czy mi sie wydaje czy te osoby powinny nabrac troche więcej dystansu do internetu??

Gość hm mysle i nie wiem
co to jest EKKM... ?

Gość hm mysle i nie wiem
a co w tym zlego? maja swoj temat to niech go maja :)

Gość
tylko czemu rządza całą kafeterią i jeśli tylko im sie cos nie podoba zgłaszają to do usunięcia??

ogólnie mi nie przeszkadza że oni sobie tam rozmawiają o dupie marynie ale z tą wejściówka to chyba jakaś przesada....:D nie długo będą wyrabiać karty członkowskie

Gość hm mysle i nie wiem
a co im sie moze nie podobac? watpie zeby rzadzili kafeteria siedza tu dluuugo, mdoeratorzy sie znaja i znimi, ma sie wtyki ha :D

Oj wytłumaczyłam już, ze ta wejściówka dotyczy tego aby się przywitać i powiedzieć coś o sobie....:( Dlaczego tak obrażacie Nasz klub. Czy zrobiłam komuś coś złego>?

a co ma tekst typu cytuje \" masz wejsciowke? chyba nie\" wspolnego z przywitaniem sie? bo mi sie wydaje ze chodzi o jakies zezwolenie czy przynaleznosc zeby w ogole móc tam wejść:O

Przecież nie musisz tego akceptować....nikt Cię nie zmusza.. Jednak po co się obrażać i zakładać topiki anty?

Gość hm mysle i nie wiem
ale temat jest zalozony w zlym dziale :o jakby akzdy robil syf to pffff :o

Gość
justine1982 własnie po co sie obrażać?? bo widze że członkinie tego klubu mają w tym wprawe:o

dziewczyna założyła temat na ogólnym bo może jest tu nowa wystarczy chyba zwrócić uwage a nie odrazu zgłaszać to usunięcia

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
one sa the best stworzyly kolko wzajemnej adroracji i jak jedna ma problem z inna kafetariuszką to wszystkie sa za nia i liza jej dupe pffffffff

ile jest durnych topikow, typu \"skad sie biora gile w nosie\" itd i nie widze zeby byly zglaszana do usuniecia, wprost przeciwnie maja branie

Gość
mi chodziło sie w sensie nawzajem:P za dużo tu pyskówki i wstrętnych słów;) ja takich zachowanie strasznie nie ciepie stąd tez takie moje oburzenia;)

To jest coś złego, ze jedna osoba drugiej chce pomóc>? Wiem to dziwne w dziesiejszych czasach, ale uważam że taka solidarność jest pozytywna. Lubimy się i to jest ważne.... Też macie napewno takie osoby z forum, którym jeśli \"ktoś przypierniczy\" to stajecie w zwartm szeregu i bronicie jej......

Justine zgadzam sie, lubie Nadiye i gdy ktos z waszego klubu napisal zeby \"wąchała pałe\" to wyraziłam swoją opinie

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
może stworzymy swoj klub????????????????????? :D

Rozumiem. Więc nie dziw się również, że byłam mało uprzejma dla twojej koleżanki..... skoro ona ma zatargi z osobami na któych mi zależy.