Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam797979

moja kobieta ma 27lat a achowuje sie jak

Polecane posty

Gość adam797979

nastolatka! i mnie to wkurza dorosła baba a ciagle by latała po imprezach pubach...nie moze usiedziec wdomu słycha ciagle muzyki......lata zkolezankami po dyskotekach jakby miala 17 lat!! Co robić!

Gość adam797979
doradzcie mi jak znią rozmawiać!

Gość AlkaaaaaaaaBBBBBBBBBB
to ja) ja tylko impra, kasa, puby a ludziom dookoła opowiadam żale się jaka to ja biedna jak aj w domu dzieciaki itp a ciągle mam foty z imprez:)

Gość adam797979
w ogole wciaz sie smieje zartuje słucha młodziezowej muzykijak nastka! W ogóle z nia nie mozna pogadac poważnie mam juz dosyc

Gość porozmawiaj z nia
powiedz jej że powinna dojrzec ze nichesz miec corki a partnerke

Gość 3000 na raz
alka ma 38 i jeszcze niedojrzała:P

Gość adam797979
i musze zarabiać na nasze utrzymanie wyjeżdżając co miesiąc na kilka dni do Berlina ze swoim szefem- po premię.

Gość adam797979
ech i juz podszyw chiałesm sie poradzic..poprstu ale wy nierozumiecie tego problemu

Gość ona jest jeszcze młoda

Gość birdy
a ja rozumiem bo moja zona tez zachowuje sie jak 17 latka i też jej tylko imprezy w głowie i nic więcej a ja musze o wszystkim myślec i załatwiac

Gość adam797979
jestem ciekawa czy tak samo byscie mówili....gdybyscie wrcali zmeczeni z pracy(majac 28lat) a ona by wam jeczała nad uchem idziemy potańczyć...albo idziemy do pubu bedzie kaska z przemikiem...i tak codziennie nie raz na tydzien ale dosłownie codziennie

Gość adam797979
dlatego wole Berlin .kilka dni w miesiącu,

Gość birdy
a myślałes o dziecku bo ja tak chociaz ona się przed tym broni jak tylko może

Gość adam797979
ja chce dziecka ona nie!Moze by wtedy wydoroslała pozatym chciałbym juz dziecko uwazam ze to najlepszy czas...Ona mowi ż enie ma mowy ze to bedzie koniec jej wolnosci i że sie rozstyje dziecko planuje w wieku 35 lat dopiero!

Gość Gdansk 38
Argumenty sa za Toba,ale ciezko odejsc,prawda?

Gość birdy
ja też chce miec jurz dziecko i planuje sabotaz bo kocham moją żone ale taki uklad że ona nie chce dorosnąc do niczego nie prowadzi nawet myślalem żeby odejść od niej bo lata leca a nasz zwiazek stoi w miejscu a nawet gożej ale za bardzą ja kocham żeby to zrobić , dlatego tkwie w tym związku i jak narazie mam nadzieje że wydorośleje , najgożej że nie potrafie jej odebrac wolnośći i chciał bym żeby decyzja o dziecku byla nasza wspulną ale ile można czekac

Gość adam797979
cieżko bo estesmy juz razem 5 lat....

Gość adam797979
dodam ze jestem grubo po 60 tce,mam dialize i platfus:o

Gość należności licencyjne
zdziadziałeś. Ja mam co prawda 22 lata ale nie wyobrażam sobie tygodnia bez 2-3 imprez, dziecko też planuje najwcześniej gdy dobije 35 lat. Życie jest takie krótkie po co je samem komplikować zmuszając się do czegoś na co nie jest się gotowym. Zapytaj sam siebie dlaczego jesteś a nią skoro tak ci nieodpowiada jej osobowość-której z całą pewnością nie zmienisz.

Gość wggg mnie
ale ona ma juz 27 lat tez uwazam ze powinna byc troszke powazniejsza a nie taka latawica to moze meczyc

Gość birdy
do należnosci licencyjne jak będziesz mial wiecej lat to na świat bedziesz patrzył juz inaczej i zdasz so bie sprawe że lata leca a ty stoisz w miejscu a ukochana która jest wspaniała kobieta nadal ma system wartości 15 letniej gówniary i chciał bys z nią dalei iśc przez życie a nie stac w miejscu

Gość należności licencyjne
powinna, niepowinna to nie o to chodzi. Ona jest jaka jest towarzyska, spontaniczna itp. Nie wolno zmuszać jej choćby tylko presją aby się zmieniła bo nam coś w niej nie odpowiada. Widać nie jest jeszcze gotowa na pieluchy i wyzbycie się samej siebie, tak właśnie, bo to na nią spadnie 90% obowiązków. Może rzeczywiście za młoda jeszcze jestem i "nie znam się" ale wiele kobiet w tym moja 34-letnia siostra dopiero w "dzisiejszych czasach" ma odwage glosno mowic o tym, ze posiadanie dziecka, unormowanego trybu zycia nie jest szczytem ich marzen.

Gość birdy
pytania tylko co zrobic z taką kobieta jesli sie ja kocha

Gość 30 steczka iiiaaaaaaaaaa
jest sie z nią